Milionar român, tâlhărit în propria casă din Nordul Capitalei. Ziua, în amiaza mare!

0

Omul de afaceri Dan Nicorescu a fost tâlhărit, marţi, în propria casă aflată într-o zonă de lux din Nordul Capitalei. Evenimentul a fost anunţat la Poliţie prin 112 de către iubita omului de afaceri. Tâlhăria a avut loc imediat după prânz.
Dan Nicorescu este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, fiind cunoscut pentru bolizii săi de lux, estimați la peste 2 milioane euro, şi o avere estimată la un miliard de euro.

Acesta are în garaj maşini în valoare de peste 2 milioane de euro, precum: Lamborghini Aventador (250.000 de euro), Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), Bentley Continental GT (300.000 de euro) dar şi cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

Ce spune Poliția despre jaf
„Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuinţa partenerului ei au patruns doi bărbaţi necunoscuţi, care prin violenţă i-au sustras o sumă de bani şi bijuterii. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi de drept” potrivit comunicatului transmis de Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor citate de Antena Stars, milionarul nu se afla la reședința sa în momentul jafului. Ulterior au venit la fața locului forțe de ordine, ambulanțe, mașini de pompieri șipregătite să intervină ca în cazul unui incident grav.
Cazul a fost preluat de Serviciul de investigații criminalistice din Poliția Capitalei.
Vila de lux este estimată la aproximativ 4 milioane de euro și este una dintre cele mai securizate locuințe ale milionarilor din Capitală. În ziua jafului, nu era niciun paznic în incinta curții, dar sunt extrem de multe camere de supraveghere funcționale.

Avere considerabilă din afaceri imobiliare
Dan Nicorescu, în vârstă de 53 de ani, este originar din Târgovişte şi a fost acţionar la Banca Românească. Conform Adevarul, a făcut avere din afaceri cu fier vechi. Apoi, şi-a extins afacerile şi în zona imobiliară. Vila luxoasă pe care o deţine pe şoseaua Nordului, în Capitală, este evaluată la circa 4 milioane de euro.