Mike și Iulia Albu, în lacrimi la America Express. Ce au pățit cei doi concurenți la cazare

eduard

Iulia Albu și Mike au trecut printr-un moment emoționant la America Express. Dacă până acum iubitul criticului de modă era văzut ca un bărbat dur, acum a demonstrat că are și o latură sensibilă. Cei doi nu și-au putut reține lacrimile când au aflat povestea de viață a femeii care le-a oferit cazare.

După o zi lungă în care concurenții au făcut tot posibilul să obțină cea de a doua imunitate a etapei, echipele care nu au primit cazare la hotel au fost nevoite să își caute un loc în care să se odihnească peste noapte. În această situație s-au aflat și Iulia Albu și Mike, concurenți la America Express 2023, care au avut norocul să găsească cazare la o doamnă care le-a deschis ușa casei sale fără rețineri.

Iulia Albu și Mike, în lacrimi la America Express
O localnică de profesie avocat și care scrie și la un ziar local nu a putut să îi refuze pe Iulia Albu și Mike în momentul în care aceștia au întrebat-o dacă le poate oferi cazare pentru o noapte. Acolo, femeia și-a spus povestea de viață și chiar le-a arătat celor doi concurenți un articol scris de ea. Iar textul le-a adus acestora lacrimi în ochi.

„Evoc acele timpuri în care, nu doar că mă preocupam doar de viață, problemele le rezolvam visând, crescând, sănătoasă și puternică. Când știi să pui valoare pe cine te iubește, la asta se rezumă viața de zi cu zi, din punctul meu de vedere. Îl rog în fiecare zi pe Creator ca viața să fie mai simplă, mai puțin complicată, mai veselă”, a ctitit Iulia Albu o parte din text, moment în care lacrimile i-au invadat ochii.

„Îmi pare rău pentru dumneavoastră”
„N-aveam cum să nu mă emoționez pentru că erau niște cuvinte foarte adevărate. Și era o poveste care se vedea că este scrisă din suflet despre ce oameni trebuie să lași în viața ta și ce oameni să nu lași în viața ta. Am rezonat cu povestea ei”, a afirmat criticul de modă.

Localnica le-a spus Iuliei și lui Mike a obișnuiește să scrie astfel de texte din cauză că soțul ei a decedat în urmă cu doi ani.

În acel moment, Mike a început și el să plângă.

„Eu plâng din alt motiv, dar îmi pare rău pentru dumneavoastră. Pentru că ați avut ghinionul de a vă pierde soțul”, a explicat Mike.

Alexia Eram și Iulia Albu a făcut pace
Dacă la începutul competiției o animozitate era evidentă între Iulia Albu și Alexia Eram, fiica Andreei Esca a dezvăluit că ea și criticul de modă au vorbit în spatele camerelor de filmat și și-au rezolvat neînțelegerile. Așadar, cele două echipe se înțeleg de minune.

Iar acest lucru s-a văzut și din clasamentul făcut de Iulia și Mike, după ce au câștigat amuleta din ediția din 20 noiembrie a emisiunii America Express.

„Pur și simplu în această emisiune cred că există foarte multe tensiuni și lucruri care te fac să nu-ți placă de cineva și fără să le vorbești pratic creezi tensiuni degeaba. Noi am reușit să clarificăm ce aveam de clarificat și ne înțelegem foarte bine”, a afirmat Alexia Eram după ce Iulia Albu și Mike au anunțat că frații Eram vor fi cea de a patra echipă care va pleca în cursă.

Ada Galeș și Toni Mot au câștigat imunitatea mică
După o cursă plină momente tensionate, care le-au pus la încercare răbdarea concurenților, Irina Fodor a anunțat care este prima echipă ajunsă la ea. Și, spre surpriza tuturor, aceasta a fost cea formată din Ada Galeș și mama sa, Tony Mot.

Deși au plecat ultimele în cursă, cele două au reușit să recupereze și au ajuns primele la Irina Fodor, reușind să obțină prima lor imunitate din această competiție.

„Am ajuns primele?! Nu cred!”, a eclamat Ada Galeș, căreia nu îi venea să creadă.

„E prima imunitate. Mă bucur foarte tare! Am plecat de pe ultimul loc și am ajuns pe primul”, a precizat și Tony Mot.

Ada și Tony au reușit să ajungă cu câteva secunde înainte de Alexia și Aris Eram, care s-au aflat cu doar câțiva metri în spatele lor.

Văzând că a pierdut la limită imunitatea, Alexia a început să plângă.

Lasă un comentariu