Mihai Voropchievici dezvăluie cele două zodii care dau lovitura după Crăciun. Horoscop 25-31 decembrie 2023

eduard

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec
Pentru Berbec, cartea 14, orizontul. Se deschid orizonturile pentru Berbeci. În plus, sunteţi stăpân pe situație, puteți să faceți o călătorie, posibil și în străinătate. Descoperiri pasionale pentru Berbeci și fără obligații, deocamdată. Înaintați cu siguranță, aveți succes, reușită și dacă sunteți un Berbec om de afaceri, faceți și un contract pe care îl semnați. Deci Berbecii încheie anul cu brio.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur
În schimb, Taurul are carte negativă, furtuna, 7. Ești bulversat de o situație, ești plin de furie, nervi, ai orgoliul rănit şi încerci să provoci dispute cu cei care te-au supărat. Ai și lacrimi de furie, vin și crize, așa că, pentru a evita o ruptură violentă, evită disputele și mai multă prudență și înţelepciune la modul cum acționați.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni
Gemeni, carte neagră, 6, dificilă cartea, negativă, arată sfârșitul unei situații. Transformarea se impune automat, deci acea situație care v-a bulversat sfârșește printr-un eșec. Nu trebuie neapărat să vă faceți probleme, pentru că ulterior veți trăi un nou suflu, o renaștere și scăpați de toate angoasele. Asta e numai fața nevăzută a lunii, ca să zicem așa.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac
Racul are steaua, carte foarte bună, dar demarează cu un pic de greutăți, pentru că simbolizează începutul unei noi acțiuni, dar cu activitate profesionale reușită și, în consecință, o realizare materială pozitivă. O persoană mai în vârstă pune obrazul pentru voi și vă ajută la niște beneficii.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu
Leul are triunghiul, 9, carte neutră. Primești o scrisoare, un telefon, un SMS şi poţi face o deplasare sau o reuniune de familie. În această reuniune, fie că e în afară sau acasă, vei găsi o atracție deosebită pentru o persoană intelectuală cu niște trăsături fizice extraordinare. Deci, la final de an apare soarele.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară
La Fecioară, a ieşit Soarele, cea mai puternică carte de viitor. Este o carte excelentă care simbolizează o săptămână în care aveți parte de fericire, de reușită, vă afirmați, vă sunt recunoscute meritele și se clarifică situația nefericită care o considerați voi într-una fericită. De aici vei da dovadă în săptămâna următoare de mare vitalitate și succes în tot ceea ce întreprinzi. În plus, la orizont se poate întrevedea o mare dragoste pentru cei fără obligații.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanţă
Balanţa are 19, roșu. Este o carte pozitivă, simbolizând posibilitatea de a-ţi canaliza energia bună pe care o posezi. Ai o forță activă, domini situația, încerci să-i domini şi pe cei din jur, ești plin de dinamism, de combativitate, iar aceste lucruri conduc la reușită. Forța ta de atracție fizică și magnetică poate să conducă la raporturi pasionale.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion
Are cartea 10, cu semilune. Veți face o alegere, dar încă sunteți în situația să ezitați, aveți o îndoială, dualitate, multă neliniște, undeva apare și o rivalitate cu acel sau acea persoană cu care trebuie să ai tu disputa și să reflectezi înainte de a acționa. O alegere între două persoane e mai bună decât o alegere proastă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător
Și-a pregătit toate, nu-l mai interesează, are o carte neutră care îi face pe Săgetători mai visători, îşi aduc aminte de trecut, de lucrurile plăcute, dau dovadă de un pic de pasivitate. Familia îi înconjoară, seara sau noaptea au punctul lor forte când ştiu să rezolve acele mici probleme sau divergențe. În final sunteți compleșiţi de emoții și vă apasă emoții puternice şi asta şi datorită faptului că vă reconsiderați niște amintiri din trecut.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn
Timpul, înțelepciunea și puterea voastră de reflecție vă aduce un pic de liniște și tendința de a vă refugia un pic în singurătate. Vreți, nu vreţi, aveți nevoie, mulți dintre cei tineri, de niște persoane în vârstă, bunici sau părinți cu care să discutați și să aflați niște lucruri la care încă n-ați reușit să găsiți rezolvarea. Pentru cei care își doresc la final de an un parteneriat ca să petreacă acea trecere dintre ani, poate să apară chiar o relație durabilă, așa că aveți grijă, vedeți dacă vă doriți.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător
A nimerit un bulgăre de foc peste Vărsător şi îi aduce o schimbare de situație benefică, îl face să fie mai rapid în acțiuni. Are parte de câteva deplasări în care șansa e de partea lui, o răspundere rapidă de situație, iar întâlnirile sunt benefice în micile călătorii pe care le întreprind.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Peşti
Peştii au o săptămână în care se mişcă încet, dar sunt totuşi receptivi.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu