Mihai Voropchievici: cum încheie anul fiecare semn zodiacal. HOROSCOP SPECIAL

0

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii la final de an. HOROSCOP decembrie 2021.

Iată HOROSCOPUL sfârșitului de an, de la Mihai Voropchievici, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” la Antena 3.

Berbec

Finalul de an îi găseşte într-o parte de relaţionare cu cei din jur extraordinar de bună, cu toate că ei sunt tăioşi, distanţi, vorbesc pe repede înainte, te pun la punct când e cazul. Acum, chiar ei au nevoie de comunicare, să vorbească şi îşi strâng undeva un grup de oameni mai mic sau mai mare şi se fac ascultaţi, devin oratori. Luna decembrie este o lună de acțiune pentru Berbec. Cei care sunt statornici, au o căsnicie de ani de zile, vor crea ceva tensiuni în familie. Urmează momente frumoase în schimb, armonie și bucurie. Posibil în primele săptămâni din decembrie să apară blocaje în relație, dar trebuie să evite cearta și toate acele lucruri care nu fac bine.

Taur

Ce-şi doresc ei cam asta li se oferă. Vor un cămin plăcut şi siguranţă. Unde ai siguranţă? La tine în casă. Şi, atunci, vor tinde o parte din ei spre un oraş nou, vor vrea să se mute acolo, îşi vor găsi şi un job nou. Apoi vor acţiona perfect, dar se vor muta din oraş sau din locuinţă, ori îşi vor schimba jobul. În felul acesta, aduc un suflu nou, o schimbare în viaţa lor, în comportamentul de zi cu zi. Taurul care este patronat de zeița Venus, poate doar să treacă la un nivel superior. Cei implicați într-o relație, pot trăi niște momente de romantism și revelație extraordinare. Bucuria este că vor fi din nou copii.

Gemeni

Au fost frustraţi 7-8 luni de zile, au avut diferite probe de încercare, finalul de an este extraordinar de benefic, pentru că vine cu o reuşită în plan profesional, dar şi în cel personal – împacă şi capra, şi varza. Au şi sufleteşte de câştigat, dar şi profesional. Ei se simt mulţumiţi doar după ce aj căutat mult, au obţinut o formă de a-şi finanţa visele şi acum sunt aceste posibilităţi şi reuşesc să pună pe picioare propria afacere, iar acest început nou va fi chiar mai bun decât s-au aşteptat. Relația emoțională a Gemenilor trece print-o criză, pentru că ei sunt obișnuiți să analizeze și, în acest moment, se gândesc că trebuie să facă ceva ca să le meargă bine, acceptă și un compromis.

Rac

Una dintre zodiile care îşi va încheia anul surprinzător de bine, mai ales pe partea pe care el o iubeşte cel mai mult, banii, partea financiară. Un Rac trist e un Rac fără bani, un Rac vesel e un Rac cu bani, dar vrea şi mai mulţi. Deci, se poate să încheie o afacere destul de complicată, care le-a dat ceva bătăi pe cap în cursul anului, iar acum este spre beneficiul lor, cu numeroasele eforturi făcute. Racii nu trebuie să ia decizii în dragoste pe moment. Nativii singuri devin deschiși emoțional, abia din 15-16 decembrie, în a doua jumătate a lunii. Aceștia nu se vor grăbi să intre într-o relație, pentru că dacă nu au stabilitate, nu fac acest pas, dar pretendenții vor fi sub lupă.

Leu

Urmează să aibă un sfârşit de an bun, nu foarte bun, cu instaurarea unor sentimente de linişte şi pace. Pentru că au fost cam agitaţi, au avut nişte perioade de frământări, încercări pe latura de sănătate, iar acum reuşesc să pună la punct cea mai mare parte a vieţii şi să pună un echilibru, pentru că asta îi satisface cel mai mult. Leii trăiesc o perioadă specială în prima parte a lunii decembrie, pentru că au tendința să devină puțin introvertiți și să-și analizeze niște așteptări pe care le-au avut, niște dorințe cu privire la relația de cuplu. S-ar putea să fie surprinși de parteneri, așa că vor ști să-și rezolve singuri problemele, să ia decizii bune pentru ei. Finalul de lună se anunță romantic și să petreacă sărbătorile într-un mare fel. Poate organiza o excursie sau o surpriză plăcută pentru a petrece sărbătorile. În a doua jumătate a lunii decembrie, Leii vor străluci prin excelență și sunt puncte de atracție pentru ceilalți. Astrele le aduc noroc în dragoste.

Fecioară

Ele sunt foarte fericite când primesc veşti bune vizavi de starea de sănănate a unor rude, prieteni sau reuşita unor persoane apropiate, poate chiar membrii familiei. Ei fără comunicare nu se pot descurca, cu toate că uneori sunt mai ursuzi. Nativii zodiei Fecioară e bine să rămână totuși prudenți, mai ales dacă se află într-o relație, pentru că tentațiile vin și pentru cei care sunt căsătoriți. Atenție mare la ce vi se promite și la ce vi se oferă. Pentru cei singuri, vor cădea în ispită, vor avea parte de aventuri fără limită, dar de scurtă durată.

Balanţă

Pentru Balanţele care au dus o activitate bună, acum se preconizează pe final de an o avansare în grad la locul de muncă, dar cu repercusiuni şi asupra salariului, si considerabile. Deci, o poziţie mai bună profesional şi bani mai mulţi. Luna decembrie aduce multe rezultate bune, dar şi multe situaţii imprevizibile cu puţin haos. Pentru aceşti nativi, luna este grea, tulburătoare, mare consumatoare de energie. Vor avea parte de şanse şi neşanse în egală măsură. Tensiunile pot fi mutate chiar în relaţia de cuplu, dar încet va pleca această ceaţă de nebunie şi încep să fie mai concreţi, vor rămâne statornici. Nativii singuri au şanse să întâlnească multe persoane noi, dar pot începe o prietenie care nu va fi doar atât.

Scorpion

Primesc veşti exact pe domeniul la care anul acesta au cam scârţâit, pe latura profesională. Astrele spun că e posibil să vă reorientaţi către un domeniu care vă va pune mult mai bine calităţile în valoare, deci trebuie să faceţi o schimbare substanţială exact pe latura profesională şi acesta este un lucru foarte bun. A venit timpul să-şi asume responsabilitatea pentru nişte decizii mai vechi. Nativii din zodia Scorpion vor avea parte de o perioadă destul de tensionată. Aceştia au nevoie de multă atenţie pentru a face faţă tuturor provocărilor dintr-un cuplu. Spre finalul lunii, tensiunile se vor domoli şi se pot bucura de armonie şi echilibru în ceea ce priveşte dragostea.

Săgetător

Vor mai mult şi perseverează ca pe final de an să intre în anul următor cu rezolvarea unor dorinţe personale, fie achiziţionarea , fie să-şi construiască casa visurilor lor. Nativii Săgetători care în luna decembrie s-ar putea trezi în mijlocul unui uragan, pentru că toate problemele pe care le-au avut în cuplu, în cursul anului, vor avea rezolvare. Săgetătorii trebuie să devină stâlpi de susţinere şi de încredere pentru familie. Spre finalul lunii, tensiunile par să se mai domolească şi viaţa amoroasă pare să-şi recapete armonia. Săgetătorii sunt mari iubitori. Cu paşi mici si siguri, aceştia pot avea parte de succesul dorit. Abordaţi o nouă persoană doar dacă intenţionaţi să o cuceriţi.

Capricorn

Întotdeauna sau aproape mereu e veşnic nemulţumit de cât a muncit, pentru că nimeni nu-i spune că a făcut lucruri extraordinare. Sfârşitul anului îi ajută să facă puţină ordine în viaţa lor şi se preconizează că va lua decizii cu privire la viitor, cel puţin cei nehotărâţi. Ei sunt foarte selectivi, ceea ce înseamnă ca privirea la viitor pentru ei nu e întotdeuna în culori roz, ei trebuie să bătătoarească bine drumul ca să vadă ce fac, dar şi când au găsit, au luat măsură, au decis şi nu mai stau pe gânduri. Deci nu vă aşteptaţi să fiţi mulţumiţi din prima, ci pe parcurs. Viaţa sentimentală a Capricornilor poate trece printr-o criză sentimentală în luna decembrie. Se poate isca o situaţie prin care să descopere adevărata natură a partenerului.

Vărsător

Sfârşitul anului le aduce un moment pe care l-au aşteptat de multă vreme, au fost decişi. Doamnele Vărsătoare îşi pot lua inima în dinţi să facă un pas mare, pun picioroul în prag, dacă domnul Vărsător nu face pasul. Sunt femei cu atitudine, care atunci când vor ceva cer şi obtin. Vărsătorii vor caută să readucă flacăra iubirii lor în cuplu. Aceştia sunt plini de energie, atenţi la nevoile celuilalt şi ştiu cum să creeze o uşurare într-o situaţie mai tensionată, pentru că ei au cultul prieteniei foarte dezvoltat. Cu cât nativii zodiei Vărsător sunt mai activi, cu atât reuşita lor va fi mai eficientă.

Peşti

Pe latura sentimental-emoţională primesc veşti foarte bune. Altceva nici nu prea îi interesează, poate banii. Sunt favorizate toate relaţiile, aşa că aveţi mari şanse să găsiţi sau să cunoaşteţi persoane interesante cu care vă face plăcere să petreceţi timpul, chiar dacă nu vă căsătoriţi. Peştii trăiesc dintr-o dragoste în alta, dar în luna decembrie duc dragostea la o cotă superioară. E posibil ca nativii Peşti să facă proiecţii privind felul lor, cum poate relaţia lor să evolueze spre mai bine, în direcţia dorită. Aceştia ştiu să se bucure de intimitate, de tandreţe, dar şi de prezenţa partenerului. Nativii singuri au şanse să se aventureze într-o relaţie în luna decembrie.