Mihai Voropchievici a dat vestea: pana la final de an 3 zodii DAU LOVITURA

eduard

Berbecul, în decembrie, va putea găsi rezolvarea sau răspunsul la o problemă care îi frământă, dar asta numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Sinceritatea aduce rezolvări și găsirea unor soluții pentru tot ce îi necăjește.

Taurii, chiar dacă mai au și perioade oscilante între bine și rău, vor avea niște zile mai puțin plăcute. Sunt nevoiți să aibă puterea, tăria, forța, dar și curajul de a înfrunta obstacolele. Cu alt cuvinte, să fie puternici și rezistenți că va trece și luna asta mai grea.

Gemenii sunt sfătuiți să se relaxeze. Au fost și sunt încă tensionați, dar nu au motive. Cineva foarte apropiat lor se bucură în prezent de o sănătate excelentă. așa că e cazul să nu își mai facă prea multe griji. Sunt gânduri rele fără un temei real.

Ne apropiem de un simbol al uraganului în cazul Racilor. Nativii de apă trebuie să fie pregătiți pentru o bătălie furtunoasă sau o dispută. Tot runa uraganului, care are și sămânță de dispută, le zice că doar cu calmitate se aranjează totul.

Leii s-ar putea să își dorească să plece pe la rude, prieteni, părinți ori să se mute din casă. De asemenea, se gândesc și la a-și găsi un alt serviciu, mai bun, mai bine plătit. În orice caz, vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă.

Fecioarele au protecție totală. Sunt protejate de forțele malefice care ne înconjoară în Univers pe tot parcursul lunii decembrie. E bine să încerce, totuși, să nu se hazardeze la lucruri de care nu sunt sigure că le pot face. Când va veni runa care să le încurajeze e bine să aibă acest curaj.

Balanțele s-ar putea să fie mai tensionate și să mai aibă mici bătălii cu cei din jur. Runa le spune să nu se implice în nicio bătălie și că au de câștigat în mod sigur dacă tratează totul cu calm. Pentru Scorpioni, runa îi asigură că e aproape o certitudine că o persoană care se gândește la ei le va trimite un cadou minunat.

Săgetătorii au acționat cum i-a tăiat capul, dar se pare că n-au făcut alegerea optimă, Este cazul să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Trebuie să schimbe, deci, tactica.

Lasă un comentariu