Mihai Morar vrea să participe la America Express. Pe cine ar dori în echipă: nu e vorba de Daniel Buzdugan

eduard

Recent, Iuliana Tudor a organizat un eveniment cu ocazia lansării primei sale cărți: “Fericirea nu costă nimic”, fiind prezențe numeroase persoane din spațiul public, printre care realizatorul Radio Zu, Mihai Morar. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, omul de radio ne-a oferit detalii neștiute despre el. Vedeta ne-a spus cum și-a găsit, de fapt, vocația, dar și cum este rolul de tată de adolescente. Avem detalii exclusive, așa că citește mai departe și află despre ce este vorba.

Ce înseamnă fericirea pentru Mihai Morar?: “Vocația mea nu este radio-ul sau televiziunea”
Mihai Morar a fost întrebat de reporterul Playtech Știri ce înseamnă, de fapt, fericirea pentru el, iar acesta a oferit un răspuns foarte interesant, specificând faptul că este important să ne găsim vocația, pentru a nu simți fericirea doar temporar, ci permanent.

“Fericirea înseamnă să fii într-o stare și nu vorbim despre fericirea ca moment, că sunt doar niște momente în viață. Fericirea este o stare continuă doar atunci când ai norocul, priceperea, ajutorul oamenilor de a-ți descoperi vocația și de a avea șansa să îți exerciți vocația în viața asta, de exemplu, cum face Iuliana. Iuliana nu s-a apucat să facă un million de lucruri.

Are o misiune, iar în spatele acestei misiuni este o vocație: de a ține vie flacăra aceasta, care se numește “folclorul românesc”, autenticul. Mie mi se pare că asta este vocație și asta își dă fericire în viață: de a face ceea ce îți place!. Televiziunea nu este vocația mea și nu sunt făcut pentru TV. Cred că fiecare dintre noi suntem făcuți pentru ceva. Vocația mea nu este nici radio, nici podcast, nici Instagram, nici TikTok.

Vocația mea este de a asculta povești și de a le spune mai departe. Vocația mea este, cumva, de povestitor. Încerc să le arăt oamenilor poveștile altor oameni, căci așa funcționăm: din poveste în poveste.”, ne-a spus Mihai Morar, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

A fost un tânăr independent. Despre rolul de tată de adolescente
În urmă cu câteva zile, omul de radio le-a aniversat pe gemenele sale, care au împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, așadar, oficial adolescente.

Mihai și-a adus aminte de perioada sa de adolescență și ne-a spus că era un tânăr independent care își asculta mai mult vocea interioară și mai puțin de părinți.

“La 15 ani nu prea mai primești sfaturi din partea părinților sau nu prea le asculți. La 15 ani deja au o voce a lor, o voce interioară și sper ca această voce interioară să se transforme, în curând, într-o vocație și ulterior, într-o misiune. La 15 ani nu prea le mai dai sfaturi, dar încerci, cumva, să le arăți drumul.

Îți trebuie o academie ca să știi cum să te comporți cu un adolescent. În adolescență, vocile care vin din exterior sunt mult mai puternice decât vocile părinților, așa că trebuie să ai grijă ca vocile care vin din exterior să fie voci bune, să le ridice, nu să le afunde. Eu nu ascultam nimic din ce spuneau părinții mei. Ei voiau ceva, eu voiam altceva. Este important în adolescență să îți cultivi vocea interioară, pentru că este vocea cu care rămâi toată viața.

În interiorul meu, eu încă port vocea pe care o aveam la 15,16 ani. Să știi că este bine să îți asculți vocea. De unde știm noi, părinții, ce este mai bine pentru ei? Cred că până la 10,11 ani cultivăm în copii niște valori: dragoste, mâncare,educație, nevoile oricărui copil… Conexiune reală în adolescență, dar pot fi niște copii cu voce puternică și pozitivă.” , ne-a declarat Mihai Morar, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan la America Express?: “Trebuia, dar nu s-a mai întâmplat”
Mihai Morar recunoaște că ar fi trebuit să fie concurent în primele sezoane ale reality show-ului, fiind un proiect pe care îl urmărește cu interes.

De altfel, nu ar vrea să meargă alături de Daniel Buzdugan.

“Cred că este singurul proiect la care mi-ar plăcea să merg. Anii trecuți a fost cât pe ce să se întâmple, dar nu s-a întâmplat…

Cine știe? Un om pe sufletul meu cred că se va găsi pe lumea asta, cu care să merg. Cu Buzdugan?

Nu! Nu aș merge la America Express. Cu Iuliana Tudor mă duc la America Express!”, ne-a mai spus Mihai Morar.

Dacă va ajunge sau nu, celebrul om de radio la America Express, rămâne să vedem în sezoanele viitoare. Deocamdată se bucură de gemenele sale, de cariera sa în radio și TV, precum și de prietenia cu Daniel Buzdugan.

Lasă un comentariu