Mihai Morar, critica către chefilor Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, după refuzul de a mai apărea în show-ul de gătit: „Un gest neadecvat de nepăsare”

eduard

Mihai Morar, critica către chefilor Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, după refuzul de a mai apărea în show-ul de gătit: „Un gest neadecvat de nepăsare”
Decizia surprinzătoare luată de cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu – de a renunța la acest proiect TV a lăsat Antena 1 într-o situație dificilă. Motivul invocat pentru plecare a fost oboseala, însă Mihai Morar nu a ezitat să critice această decizie, sugerând că cei trei chefi au manifestat o lipsă de recunoștință față de Mona Segall.

Cei trei bucătari nu erau doar jurați în emisiunea de la Antena 1, ci și personalități care au câștigat simpatia publicului. Decizia lor de a se retrage din această experiență a întristat cu siguranță pe cei care îi iubeau.

Mihai Morar: „Mona, ține-te tare!”
Renunțarea celor mai faimoși bucătari din România la această emisiune nu a fost primită cu entuziasm de toată lumea. Mihai Morar, una dintre cele mai cunoscute figuri din televiziune și radio, a transmis un mesaj subtil către ei, exprimându-și totodată admiratia față de Mona Segall, cea mai mare creatoare de divertisment a ultimilor 30 de ani, și suggerând că chefilor le lipsește recunoștința.

„Vreau să subliniez un lucru: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani din România, ci și creatorul celor mai faimoase vedete. Ține-te tare, Mona! Și, mai ales, nu uita să te porți cu inima deschisă chiar și atunci când primești înapoi neînțelegere și lipsa de recunoștință”, a transmis Mihai Morar prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Lasă un comentariu