Mihai Bobonete, despre divorţ. “Am ratat criza de 40 de ani”

eduard

Mihai Bobonete a făcut dezvăluiri despre divorţ. Actorul a întâlnit-o pe soția sa la cantina internatului liceului Mihai Viteazu din Slobozia și spune că a fost dragoste la prima vedere.

Mai mult, nu ar mai fi reușit să fie cine este azi, dacă soția lui nu era lângă el.

Actorul s-a trezit într-o dimineaţă şi i-a spus soţiei sale că vrea să divorţeze, deși erau în plină pandemie. Ea a gustat gluma și i-a zis că nu are unde să bage actele pentru că era lockdown.

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre divorţ
„Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani.

Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…)

Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă?„, a mărturisit Mihai Bobonete, în cadrul unui podcast.

Mihai Bobonete merge la psiholog
Celebrul actor consideră că mersul la terapeut este la fel de important ca şi alimentaţia sau sportul.

Laura este femeia care îl ajută să treacă peste fricile sale şi îl consiliază de ceva vreme.

„Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea.

Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om.

Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, mărturiseşte Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete vrea să se bată cu Florin Dumitrescu
În timpul unei discuții pe care o purta cu chef Sorin Bontea, Mihai Bobonete l-a întrebat pe acesta dacă el, alături de alți doi bărbați, ar putea să îi bată pe jurații de la Chefi la Cuțite, pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, dar și pe el, inclusiv.

Cu atât mai mult, Mihai Bobonete vrea ca lupta să fie una „profesonistă” și a ținut să precizeze că Florin Dumitrescu nu poate scăpa de acolo, pentru că îl va lua „de ciuf”.

„Mă gândeam acum, eu, cu Mihai și Costi, fără Văncică, dacă ar fi la bătaie, vă batem pe tine (n.r Sorin Bontea), pe Dumitrescu și pe Scărlătescu?

Bătaie, bătaie, adică parte în parte, doar în chiloți, fără instrumente. Și eu zic că vă batem. Să fim într-o cușcă. (…)

Îl iau de ciuful ăla pe Dumitrescu. Dacă îi prind părul în alea de la cușcă…”, a mărturisit Mihai Bobonete, în cadrul unui podcast, pe YouTube.

Lasă un comentariu