Michele Morrone a răspuns la cea mai controversată întrebare: e gay sau nu?

eduard

UPDATE 22 august: Michele și Nacho au avut o scenă controversată în filmul The Next 365 Days, lansat în urmă cu doar câteva zile. Mai exact, cei doi protagoniști s-au sărutat pasional, ceea ce a stârnit și mai multe controverse, dar și semne de întrebare referitoare la orientarea lor sexuală.

UPDATE 27 aprilie. Astăzi a avut premiera pe Netflix mult-așteptatul film 365 Days, partea a doua, cu Michele Morrone în rol principal. Cu această ocazie, s-a lămurit și misterul care a planat mai bine de un an asupra acestei fotografii. Bărbatul alături de care s-a pozat Michele Morrone este nimeni altul decât Simone Sussina, colegul lui de pe platrourile de filmare ale peliculei 365 Days – partea a doua. Sussina (model de profesie, originar din Catania – Sicilia) are un rol important în film, jucând rolul lui Nacho, rivalul lui Michele.

Știrea inițială:

În ultima perioadă au fost multe speculații că Massimo din 365 Days are o altă orientare sexuală. Se pare că pentru câteva ore, speranțele femeilor din întreaga lume au fost spulberate, după ce actorul a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie în care apare îmbrățișat de un bărbat. „Sunt un mincinos’, a scris el în dreptul fotografiei, ceea ce a declanșat și mai multe semne de întrebare.

Fanii au observat imediat fotografia și mesajul, iar toată lumea a speculat că Michele Morrone și-a schimbat orientarea sexuală și că acum este gay. „Stai… ești gay? (…) Am pierdut încă unul, doamnelor… (…) Sunt confuză. Ești gay?’, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

După câteva ore în care nu a avut nicio reacție, cel mai dorit bărbat din întreaga lume a făcut lumină și a spus adevărul despre fotografia postată. Așadar, doamnelor… Michele Morrone nu este gay, după cum chiar el a anunțat. Actorul italian a specificat că susține comunitatea LGBT și nu are nimic împotriva celor care au o altă orientare sexuală.

‘M-am trezit în această dimineață cu echipa mea care m-a sunat și mi-a spus: Hei, au apărut o mulțime de articole din cauza pozei cu Simone. El a devenit un prieten foarte bun pentru mine și suntem ca frații. Filmăm un film împreună. Este doar o poză, nimic mai mult. (…) Și oricum… Eu sunt un mare susținător al comunității LGBT. Dar aici vorbim despre o poză normală. Nu am zis niciodată că sunt gay’, a declarat Michele Morrone.

Michele Morrone crede în dragoste la prima vedere
Michele Morrone, actorul care a făcut furori în 365 Days, ne-a vorbit în exclusivitate despre pasiunea lui pentru muzică. Ne-a mărturisit că el crede în dragoste la prima vedere și ne-a spus că celebritatea a venit la pachet și cu câteva întâmplări pe cât de amuzante, pe atât de bizare.

Povestește-ne o întâmplare cu una dintre admiratoarele tale! Bănuim că e greu să ieși din casă fără să te asalteze femeile…

Când eram în Germania, în Berlin mai exact, dintr-odată am auzit că bate
cineva la ușa camerei de hotel. Am fost nevoit să sun la securitate, pentru că erau vreo 30 de fete care băteau în ușă. Așadar, am decis să cer ajutor, pentru că mi-a fost teamă să nu spargă ușa. (râde) A fost o nebunie.

Crezi în dragoste la prima vedere?

Da, cred în dragoste la prima vedere. Chiar mi se întâmplă.

Lasă un comentariu