Michele Morrone a părăsit-o pe Mădălina Ghenea pentru Nikita? Scandal în toată regula, după dezvăluirea unei idile neașteptate

eduard

Nikita nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fiecare apariție a sa este de senzație, iar blondina a reușit să o detroneze chiar și pe Mădălina Ghenea. Deși pentru mulți afirmația anterioară poate să fie bizară, chiar celebrul Michele Morrone a făcut topul. Se pare că actorul spaniol ar fi părăsit-o pe frumoasa actriță pentru Nikita.

În exclusivitate, Nikita a dezvăluit culisele relației cu Michele Morrone, dar a vorbit și despre femeile care au trecut prin viața actorului, însă niciuna la fel de bună precum este ea. Potrivit declarațiilor blondinei, actorul spaniol ar fi avut câteva tangențe cu Ramona Olaru, dar și cu celebra Mădălina Ghenea. Însă, niciuna dintre ele nu a prezentat mare interes.

„A zis că nu îl interesează”
De ceva timp, Nikita ar fi în tatonări cu Michele Morrone, iar relația celor doi pare să fie destul de serioasă. Actorul spaniol se topește pe picioare atunci când aude de româncă. Blondina ne-a spus că nici măcar Mădălina Ghenea nu ar mai reprezenta un interes pentru el, mai ales atunci când Nikita își face apariția.

Comparativ cu modelul internațional, Nikita a ajuns să fie mult mai apropiată actorului spaniol. Ea poate să demonstreze oricând asta. Spre deosebire de Mădălina Ghenea, Nikita are numărul de telefon al actorului, știe unde locuiește și se clasează pe locul unu în topul preferințelor lui.

„Nu îmi plac oamenii care mă judecă, nu îmi plac oamenii care nu mă cunosc, în special femeile, în ziua de astăzi. Nikita nu știu ce, nu știu cum. Întâi uită-te la tine și după vorbește de mine. Nu am cerut în viața mea absolut nimic, nu am furat bărbatul nimănui niciodată. Mi-am construit totul singurică, inclusiv relația cu Michele Morrone, care normal este secret. Nu mă interesează că a avut-o pe Ramona Olaru. A spus că e un nimeni Ramona Olaru pentru el.

Sau următoarea, cum o cheamă, Ghenea, Mădălina Ghenea. A zis că nu îl interesează. Pentru el a fost un nimic și drept dovadă vreau să îi demonstrez Mădălinei Ghenea că eu cu adevărat vorbesc cu el. Dacă vrea să îl întrebe. Dar nu cred că ajunge la el, nu cred că are numerelele lui de telefon sau adresa lui de acasă sau relația personală pe care o am eu cu el sau sentimentală”, a declarat Nikita.

Michelle Morrone, fascinat de Nikita
De asemenea, se pare că Michele Morrone s-a îndrăgostit iremediabil de Nikita. De luni de zile, cei doi vorbesc constant, iar starul chiar își dorește să vină în România pentru a avea întâlnirea mult așteptată cu blondina.

„Michele Morrone este îndrăgostit de mine, ceea ce pe mine nu mă afectează și nu mă interesează, pentru că bărbații vorbesc multe și fac puțin. Într-adevăr, a fost în Spania, recunosc. Nu știu ce a văzut el la mine, ce vrea el de la mine, vorbim de aproape 9 luni de zile încontinuu pe telefon, pe video. Da, am urmărit toate peliculele cu el. Bine, asta nu înseamnă că dacă e un actor fin, e și în realitate.

În realitate este altfel de om, e alt tipar. Una e când ești vedetă, alta e când ești în particular. Nu (n.r. nu este la fel cum este în film), este o persoană deosebită, chiar m-am certat de foarte multe ori cu el și i-am vorbit la un moment dat foarte murdar, recunosc, și mi-a răspuns foarte frumos. Nu știu ce vrea (n.r. de la ea), chiar și în momentul de față îmi scrie, îți arăt mesaje. Nu-i răspund, efectiv nu-i mai răspund. Vrea să vină în România și să ne cunoaștem, nu știu ce să zic”, a mai spus Nikita.

Lasă un comentariu