Meteorologii au modificat prognoza. Când va începe ninsoarea în București, de fapt

eduard

Inițial, meteorologii au transmis că va ninge duminică, 26 noiembrie. Ulterior, au fost nevoiți să modifice prognoza meteo pentru București și să anunțe că ninsoarea va începe abia de săptămâna viitoare. De asemenea, vremea va fi instabilă în perioada 2-8 decembrie.

Potrivit Weather.com, pe data de noiembrie, cerul va fi parțial înnorat, iar temperaturile vor fi cuprinse între -4 și 5 grade Celsius. Umiditatea în aer va fi de 6%, iar vântul va sufla dinspre vest, sud-vest, cu 12 kilometri pe oră. Vineri, 1 decembrie, cerul rămâne înnorat, valorile termice se vor situa între -1 și 7 grade Celsius, umiditatea va fi de 6%, iar vântul va sufla din vest, sud-vest, cu o viteză de 8 kilometri pe oră.

Vin ploile de pe data de 2 decembrie, moment în care umiditatea în aer va fi de 40%, vântul va sufla dinspre vest, cu 11 kilometri pe oră și termometrele vor indica între 1 și 9 grade. Duminică, 3 decembrie, valoarea umidității și ploile se mențin, temperaturile se vor situa între 0 și 11 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 13 kilometri pe oră.

Luni, 4 decembrie, prognoza meteo arată că ploile se mențin în București, iar temperaturile încep să scadă, ajungând să se situeze între 0 și 8 grade Celsius. Umiditatea din aer va fi de 44%, iar vântul va sufla cu 13 kilometri pe oră, dinspre vest. Marți, 5 decembrie, în ajunul zilei de Moș Nicolae, va ploua, iar valorile maxima termică mai scade cu un grad Celsius. Umiditatea din aer va fi de 40$, iar vântul va sufla dintre nord, cu 14 kilometri pe oră.

Meteorologii Weather.com anunță zăpadă în București pe 6 decembrie
Vești bune pentru toți cei care sperau să ningă în București de Moș Nicolae! Miercuri, 6 decembrie, meteorologii de la Weater.com au transmis că există atât șanse de ninsoare, cât și de ploi. Valorile termice se vor situa între -1 și 6 grade, umiditatea va fi de 40%, iar vântul va sufla dinspre vest, nord-vest, cu 13 kilometri pe oră.

Joi, 7 decembrie, prognoza meteo arată că temperaturile se vor situa între -2 și 6 grade Celsius, iar șansele de ploaie și ninsoare de mențin. Umiditatea din aer va fi de 41%, iar vântul va sufla dinspre vest, nord-vest, cu 14 kilometri pe oră. Vineri, 8 decembrie, se anunță tot ploi și ninsoare, cu valori termice între -1 și 5 grade Celsius, umiditate de 45% și un vânt care va sufla dinspre vest, cu 17 kilometri pe oră, conform Weather.com.

Lasă un comentariu