Meteorologii Accuweather au modificat, din nou, prognoza pentru România. Cum va fi vremea în ianuarie 2024, de fapt

eduard

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza pentru România. Ce ne așteaptă în ianuarie 2024. Temperaturile se vor schimba drastic.

Prognoza Accuweather pentru ianuarie 2024. În Capitală, la început de an vremea va fi blândă, cu maxime de 10 grade Celsius în prima săptămână din an. Lucrurile se schimbă treptat, în a doua săptămână din ianuarie, când temperaturile ajung chiar și la minus 8 grade.

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo pentru România, iar la București vor fi între minus 8 și 3 grade și în intervalul 14-20 ianuarie 2024. La finalul lunii, maximele ating 5 grade, iar minimele minus 6 grade.

La trecerea din ianuarie în februarie 2024, avem temperaturi de minus 7 grade în weekend-ul 2-3 februarie 2024.

Ce este AccuWeather

AccuWeather Inc. este o companie media americană din sectorul privat care furnizează servicii comerciale de prognoză meteo în întreaga lume.

AccuWeather a fost fondată în 1962 de Joel N. Myers, pe atunci un student absolvent al Universității de Stat din Pennsylvania, care lucra la un master în meteorologie. Primul său client a fost o companie de gaze din Pennsylvania. În timp ce își conducea compania, Myers a lucrat și ca membru al facultății de meteorologie din Penn State. Compania a adoptat numele „AccuWeather” în 1971.

Are sediul în Ferguson Township, chiar în afara State College, Pennsylvania, cu birouri la 80 Pine Street din districtul financiar din Manhattan, pe lângă Wichita, Kansas și Oklahoma City, Oklahoma. La nivel internațional, AccuWeather are birouri în Montreal, Tokyo, Beijing, Seul și Mumbai.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu