Meteorologii Accuweather au făcut anunțul neașteptat. Data la care vine iarna

eduard

Meteorologii Accuweather au făcut publică data la care se va instala iarna, oficial, în România, în acest an.

Meteorologii Accuweather au anunțat când se vor așterne, de fapt, primele troiene în București.

Chiar dacă termometrele arată acum în București nu mai puțin de 31 de grade Celsius, meteorologii Accuweather au anunțat când va fi prima ninsoare în Capitală.

Potrivit informațiilor meteorologilor Accuweather, încă din prima săptămână a lunii decembrie ar trebui să se răcească vremea, cu temperaturi minime înregistrate sub pragul de îngheț.

De exemplu, prima zi în care ar putea să ningă este 2 decembrie, chiar după ce sărbătorim, cu fast, Marea Unire de la 1 Decembrie 1918. Temperatura minimă va ajunge la minus 3 grade Celsius.

În București va mai ninge și în 16,18,20,23 decembrie 2023. Șansele să avem zăpadă de Revelion sunt destul de ridicate, pentru că va ninge pe 29 și 30 decembrie, potrivit accuweather.com.

AccuWeather Inc. este o companie media americană din sectorul privat care furnizează servicii comerciale de prognoză meteo în întreaga lume.

AccuWeather a fost fondată în 1962 de Joel N. Myers, pe atunci un student absolvent al Universității de Stat din Pennsylvania, care lucra la un master în meteorologie. Primul său client a fost o companie de gaze din Pennsylvania. În timp ce își conducea compania, Myers a lucrat și ca membru al facultății de meteorologie din Penn State. Compania a adoptat numele „AccuWeather” în 1971.

AccuWeather are sediul în Ferguson Township, chiar în afara State College, Pennsylvania, cu birouri la 80 Pine Street din districtul financiar din Manhattan, pe lângă Wichita, Kansas și Oklahoma City, Oklahoma. La nivel internațional, AccuWeather are birouri în Montreal, Tokyo, Beijing, Seul și Mumbai.

În iulie 2021, AccuWeather a anunțat un canal exagerat însoțitor, AccuWeather Now, care se va concentra în principal pe videoclipuri virale și conținut pe rețelele sociale partajat, informează wikipedia.org.

Lasă un comentariu