Mesajul plin de durere postat de verișoara Alinei, victima crimei din Mangalia. Ce i-a transmis aceasta Loredanei

eduard

Alina Elena este o tânără de 18 ani din Vaslui care a fost victima unei crime comise de prietena ei cea mai bună, Loredana.

Alina Elena Ciobanu, în vârstă de 18 ani, a murit înjunghiată în gât de către cea mai bună prietenă a ei, Loredana, cu care se cunoștea de la grădiniță.

Crima a avut loc în hotelul la care erau cazate în Saturn, unde au mers ca să lucreze pe posturi de cameriste.

Ce i-a transmis verișoara Alinei Loredanei

Toată familia Alinei este sfâșiată de durere în urma incidentului tragic care a avut loc. Mătușile victimei spun că la mijloc a fost invidia Loredanei, cea mai bună prietenă a Alinei, care a comis crima.

Nimeni nu înțelege cum s-a ajuns la o asemenea atrocitate, nici măcar mama Loredanei, care o cunoștea pe Alina de când era mică, fiindcă cele două tinere erau de nedespărțit de când erau de la grădiniță.

Pe TikTok, verișoara Alinei a transmis un mesaj dureros.

Cu inima suferindă, i-a urat Loredanei să aibă aceeași soartă ca victima crimei pe care a comis-o.
„Loredana, nu îți doresc nimic mai mult de atât, să îți dea Dumnezeu ce i-ai făcut tu verişoarei mele, să îți facă şi ţie Dumnezeu de 10 ori cât i-ai făcut tu ei, să dea Dumnezeu frații și nepoţii tăi şi toată familia ta să ajungă ca ea! Amin, Doamne, şi ţie să îți dea Dumnezeu puşcărie veşnică, să nu mai ieși de acolo decât spânzurată.

Amin, Doamne! Alina mea, ne ai distrus pe toţi.

Nu mai pot de dorul tău, mi se usucă inima în piept, dar-ar Dumnezeu să i se usuce la Loredana în piept.

Loredana, când crezi ca ţi-e mai bine atunci să îţi fie mai rău! Amin, Doamne, atât te blestem Loredana, până ajungi ca ea! Amin, Doamne, ascultă-mi rugăciunile!”, este mesajul dureros transmis de verișoara Alinei.

Alina și-a prevestit moartea în timp ce glumea cu iubitul ei

Cu câteva zile înainte de crimă, Loredana se lua încontinuu de Alina, susține Sergiu, iubitul victimei.

„Zicea că se ceartă de la orice, tot se ia de dânsa. Începuse să îmi dea mesaje Loredana că se culcă cu alţii. Eu îi ziceam termină cu prietenia asta. Ea a zis: O ştiu de la grădiniţă, am împărţit o bucată de pâine împreună ”, a declarat Sergiu, iubitul victimei.

„Satul întreg a rămas uimit de aşa ceva. Păi cum, despre două fete cuminţi să auzi că s-a întâmplat aşa ceva. Era cuminte, dar nu vezi”, spune bunicul Loredanei.

Acum ceva timp, Alina făcuse o glumă cu iubitul ei legată de bani. Pentru că nu-i plăcea să primească și să ia bani de la nimeni, ba chiar muncea pe litoral pentru a-și plăti școala de șoferi, i-a spus iubitului ei că dacă ar fi să moară să-i cumpere sicriul din banii ei.

„Mai făcea aşa glume, că dacă e să mor, am făcut bani şi să iei sicriu din banii mei. De permis, tot așa, trebuia 2.000 de lei să aibă, să nu ceara de la nimeni. Era sufletul meu”, a spus, cu durere în suflet, Sergiu, relatează Observator.

Alina a fost condusă astăzi pe ultimul drum în satul ei natal din Vaslui, îmbrăcată în rochie de mireasă.

Lasă un comentariu