Mesajul ironic transmis de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea după ce au fost…

eduard

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea au reacționat voalat după ce Antena 1 a anunțat noii jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite. Sezonul 12 al show-ului culinar va fi jurizat de Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

După ce la începutul lunii octombrie, Antena 1 a anunțat că încheie colaboarea cu cei trei bucătari – Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea – după ce au refuzat să mai participe la filmări, invocând oboseala, postul TV a anunțat luni, 11 decembrie, noii jurați care vor fi la cârma proiectului. La o zi după ce informația a fost publicată în presă, Florin Dumitrescu a reacționat pe pagina de Instagram, acolo unde a publicat o fotografie în care apare, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, în timp ce beau cafeaua.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, reacție după ce Antena 1 a anunțat numele juraților Chefi la Cuțite
„Bună dimineața și spor la omletuță!” a scris Florin Dumitrescu în dreptul imaginii, pe care mulți dintre urmăritorii lui au considerat-o un mesaj voalat către Antena 1, la o zi după ce postul TV a anunțat numele celor patru jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite.

Reacțiile fanilor
„Era normal să iesiți și voi cu o reacție după plecare….. nu e normal cum ați procedat!”, „Păcat că s-a terminat așa urât. Putea să existe înțelegere din ambele părți. Acum că începe un nou sezon cu alt juriu, nu o să mai fie la fel, dar și Messi a plecat de la Barcelona și Ronaldo de la Real!”, „Chefi la cuțite nu o să mai fie la fel fără voi!”, „A plecat Gina, s-a stins focul emisiunii, au plecat chefii, nu mai este deloc aceeași emisiune, ar fi trebuit sa-i schimbe și numele, formatul” sunt doar câteva dintre mesajele primire de Florin Dumitrescu, după ce a publicat imaginea cu Bontea și Scărlătescu.

Cine sunt noii jurați de la Chefi la Cuțite
Sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuțite vine și cu un scaun în plus. La masa juriului vor sta Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia. Toate detaliile despre ei le poți citi AICI.

Filmările Chefi la Cuțite urmează să înceapă, în noua formulă, iar între timp Antena 1 și foștii jurații Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea continuă războiul în instanță. Postul TV a inițiat un proces împotriva lor, în care sunt acuzați că nu au respectat contractul.

Lasă un comentariu