„Maternitatea este un lucru frumos”

eduard

Mirela Vaida, prima reacție după s-a spus că este însărcinată: „Maternitatea este un lucru frumos”
Mirela Vaida, prima reacție după s-a spus că este însărcinată. Vestea că va mai avea un copil, la 41 de ani, a uimit pe toată lumea. Chiar dacă a declarat în nenumărate rânduri că și-ar mai dori o fetiță, puțină lume a crezut că vrea cu adevărat să treacă prin perioada maternității.

Mirela Vaida, prima reacție după s-a spus că este însărcinată. La 33 de ani, prezentatoarea a devenit mamă pentru prima dată. Ulterior, s-au născut și cei doi băieți. Recent, s-a scris că prezentatoarea este din nou gravidă.

Artista a fost foarte discretă în legătură cu acest subiect, astfel că nu a confirmat speculațiile, dar nici nu a negat că urmează să devină mamă din nou. În plus, nici nu este deranjată de ceea ce s-a scris despre o eventuală sarcină.

“Nici nu confirm, nici nu infirm, eu nu sunt genul de persoană care să facă declarații. Tocmai pentru că maternitatea este un lucru frumos, nu mă deranjează ce se scrie. Nu mai pot vorbi, sunt cu copilul în mașină”, a declarat Mirela Vaida pentru Cancan.ro.

Atunci când avea 32 de ani, Mirela Vaida își dorea mult să devină mamă, mai ales că pierduse cele două sarcini, iar acea perioadă a fost foarte grea. Din fericire, vedeta nu știa atunci că avea să devină mamă de trei ori.

“Pe Carla am făcut-o foarte greu. Am pierdut două sarcini. Pe amândouă urât… Cu hemoragie, fix pe scenă, unde nu puteai să faci nimic. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți”, a declarat prezentatoarea TV, în urmă cu ceva timp.

Lasă un comentariu