Mărturia unui tânăr care suține că ar fi fost împreună cu Alina: „Mi-am cumpărat mie o verighetă, ei o verighetă”. Mărturisirile șocante ale tânărului

eduard

Crima din Mangalia ridică încă multe semne de întrebare. După ce apropiații Alinei au fost audiați, acum a venit rândul presupusului ei iubit și persoana de care fata era cea mai aropiată, Casian.

Alina Elena a fost condusă ieri pe ultimul drum, în Vaslui, acolo unde s-a și născut.

Familia, prietenii, dar și necunoscuți au venit să își ia rămas bun de la tânăra ucisă cu sânge rece.

UPDATE. Potrivit ultimelor vești venite din partea familiei, Casian nu ar fi fost într-adevăr iubitul fetei.

Fostul iubit al Alinei face declarații șocante
Casian este presupusul iubit al Alinei și cel care abia și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a oferit declarații despre Alina, dar și despre planurile pe care le aveau împreună, înainte ca totul să se transforme într-un calvar.

Casian lucra în Luxemburg, dar a venit imediat în țară la aflarea veștii, pentru a-și lua rămas bun de la Alina.

Tânărul a declarat că era mereu alături de Alina și o susținea în toate planurile ei. Aceasta voia să devină polițistă. Mai mult, tânărul susține că avea de gând ca în viitorul apropiat să o ceară în căsătorie și luase deja verighete atât pentru el, cât și pentru fata ucisă.

„Când am ajuns la ea, la priveghi am primit mesaje „vezi că ea era cu un băiat din Moldova”, iar eu nu am crezut.

Nici nu l-am întrebat, pentru că eu vreau să am respect pentru liniștea ei.
Toată lumea din Vaslui și din împrejurimi mă știu când eu mă întâlneam cu ei în oraș, Alina era în dreapta mea în mașină. La priveghi toată lumea voia să-l ia la rost pe băiatul din Moldova. Alina era o fată pe care nu cred că o să mai găsesc vreodată.

Mi-am cumpărat mie o verighetă, ei o verighetă, un lănțișor și o pereche de cercei, toate de aur. Ea spunea că vrea să facă școală, facultatea, voia să dea la Academia de Poliție, să se facă polițistă, iar eu o susțineam mereu cu ce aveam și cu cât puteam”, a spus presupusul iubit al victimei.

Alina și-a prevestit moartea?

Casian a mai mărturisit că Alina îi povestea de multe ori de Loredana și de faptul că o lovea și agresa și îi adresa cuvinte jignitoare. Cu toate acestea, Casian nu s-ar fi gândit niciodată că se va ajunge la o asemenea faptă.

„Am aflat și eu zilele astea că ea era cu altcineva. Noi vorbeam des, ea își dedica tot timpul mie și mi-a spus într-o zi că se duce la ziua unui prieten din Republica Moldova și i-am spus că bine a făcut. Eu niciodată nu am fost tipul de om care să spună că e gelos. Am văzut o poză pe care a făcut-o la ziua acelui băiat. Acelea cât de cât au fost ok pentru că am înțeles relația de prietenie fată-băiat, dar la mare, am văzut o poză postată cum că se țineau amândoi de mână. Și i-am spus „ce are el și nu am eu?”. Și a spus că nimic…a șters poza. Într-o zi, eram agățat la etajul 23 lucram, și îmi bâzâia telefonul foarte tare, și când mă uit, primesc 10 apeluri. M-am învoit și i-am zis managerului că am o problemă. Și am sunat-o și mi-a spus că ”Este aici o fată, Loredana care tot îmi trântește, mă trage de păr, îmi scoate telefonul de la încărcat, scrie mesaje pe telefonul meu, când vorbesc la telefon face gălăgie, înjură”. Eu nu știu…sunt șocat”, a mai spus Casian Mihalcea, cu lacrimi în ochi, potrivit Știrilekanald.ro.

Lasă un comentariu