Mărturia șocantă a tinerei care susține că a fost agresată de Florin Salam. S-a deschis deja un dosar penal: ”E un monstru!”

eduard

Un val de controverse a lovit mediul media recent, odată cu mărturia exclusivă a unei tinere de 23 de ani, care afirmă că a fost victima unor acte de violență din partea cunoscutului manelist Florin Salam, într-un hotel de lux din București. Această poveste șocantă a generat ample discuții și speculații în rândul publicului, iar acum, detaliile evenimentelor se desfășoară într-un dosar penal deschis împotriva artistului.

Prima declarație a tinerei care ar fi fost agresată de Florin Salam
Femeia, descrisă de surse ca fiind o damă de companie, a depus plângere la Secția 1 de Poliție, aducând acuzații extrem de grave împotriva lui Florin Salam. Potrivit relatărilor, ea susține că a fost lovită în cap și în piept cu un telefon mobil pe data de 1 ianuarie, în timp ce se afla împreună cu artistul într-o cameră de hotel din Sectorul 1 al Bucureștiului.

”Am făcut atac de panică de dimineață. Deci vă rog să mă credeți chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare, atenție, pare ok și te duci acolo și vezi un monstru”, este mărturia tinerei care acuză că a fost bătută de Florin Salam.

Potrivit unor surse interne, tânăra se numește Iancu Mihaela și este din București. Este important de menționat că acuzațiile aduse de către tânără nu au fost confirmate sau infirmate până în acest moment. Cu toate acestea, pentru a-și susține afirmațiile, femeia a obținut un certificat medico-legal, care ar putea servi drept dovadă în cazul anchetei.

S-a deschis un dosar penal
Florin Salam, un nume consacrat în lumea muzicii lăutărești, nu a fost încă audiat de către poliție în legătură cu aceste acuzații. Cu toate acestea, surselor oficiale susțin că a fost deschis un dosar penal in rem pentru infracțiunea de loviri și alte violențe. În viitorul apropiat, se așteaptă ca manelistul să fie convocat pentru a-și prezenta declarațiile la Secția 1 de Poliție.

Într-un comunicat oficial emis de Direcția Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție, se menționează că polițiștii au fost sesizați printr-o plângere scrisă de către tânăra de 23 de ani. Evenimentul ar fi avut loc în jurul orei 18:30, într-o cameră de hotel din Sectorul 1 al Bucureștiului. Dosarul penal a fost întocmit, iar verificările sunt în desfășurare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în privința infracțiunii de lovire sau alte violențe.

”La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

Lasă un comentariu