Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești, i-a trimis un mesaj soției lui, înainte de tragedie. Cei doi erau proaspăt căsătoriți

eduard

Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești, i-a trimis un mesaj soției lui, înainte de tragedie. Cei doi erau proaspăt căsătoriți
Apar detalii terifiante despre unul dintre angajații care au murit în explozia de la Călimănești. Marius avea o familie frumoasă, era proaspăt căsătorit și trebuia să devină tată în curând. Înainte să se stingă din viață, ultima persoană căreia i-a trimis un mesaj a fost soția lui.

O nouă explozie a produs o adevărată tragedie în România, după ce patru persoane au murit din cauza unei conducte de gaz.

Printre cei morți se afla și Marius, un tânăr proaspăt căsătorit, pe care îl aștepta acasă soția lui, iar peste câteva lui, un bebeluș, pentru că urma că devină tată. Acesta își iubea soția, cu care s-a căsătorit în urmă cu trei săptămâni.

Căsnicia lor era la început, având în vedere că s-au căsătorit în data d e 2 septembrie 2023. Cei doi erau fericiți și viitori părinți, iar în urmă cu câteva luni, Marius a primit vestea că soția lui este însărcinată. Însă, fără să știe că nu își va cunoaște copilul niciodată. Marius era un soț iubitor, iar ultima persoană care a mai vorbit cu el a fost soția lui.

Tânărul de 29 de ani i-a trimis soției sale ultimul mesaj din viața lui. Mai exact, aceasta a postat mai multe fotografii pe Facebook de la nunta lor, iar acesta a lăsat un comentariu prin care a exprimat cât de mult o iubește.

Este vorba despre un sticker, cu textul ”Te iubesc” în limba engleză, pe care acesta l-a pus sub imaginea cu cei doi de la nuntă. La puțin timp distanță, Marius a murit în timp ce lucra la autostrada A7.

Prefectul din Vrancea a făcut primele declarații

Explozia s-a produs în urma unei conduce de gaz, care a fost atinsă de muncitorii de pe șantier. Acest lucru i-a ridicat semne de întrebare inclusiv prefectului, care este de părere că ar fi vorba despre o eroare umană.

Așadar, Nicușor Halici își dorește să afle cine este vinovatul pentru această tragedie, motiv pentru care a cerut explicații.

”Să vedem acum de unde vine eroarea umană: din ce a construcției acestei magistrale, că nu ar fi la adâncimea corectă? Înțeleg că s-a intervenit în 2017 ultima oară pe acest tronson și ar fi fost remediate zonele cu degradare mai mare de 40%.

Gazoductul a fost verificat în 2016 și rezista, conform verificărilor, la o presiune de 45 de bari. Pe magistrală în timpul exploziei erau 35 de bari. Așa o țineau, sub 10 atmosfere decât cea dată din verificări. E posibil ca și factorul noapte să fi contribuit”, a transmis Nicușor Halici, conform Antena 3 CNN.

Lasă un comentariu