Marius și-a pus capăt zilelor la doar 21 de ani. Tânărul, tatăl unui băiețel, şi-a filmat ultimele minute din viaţă cu telefonul

eduard

Marius și-a pus capăt zilelor la doar 21 de ani. Tânărul, tatăl unui băiețel, şi-a filmat ultimele minute din viaţă cu telefonul
La vârsta de doar 21 de ani, Marius, un tânăr din Iaşi, a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod dramatic. Tânărul nu a mai vrut să trăiască și și-a înregistrat ultimele minute din viață cu telefonul mobil. Acum, un băiețel a rămas orfan de tată.

Un tânăr din comuna Scobinți, județul Iași, a plecat împreună cu prietenii săi într-o localitate vecină în ziua de miercuri.

Pe drumul de întoarcere, el i-a rugat pe prietenii săi să îl lase lângă un copac în zona Sticlăria.

Cu toate că părea că se confruntă cu stări depresive în ultima perioadă, nimeni nu ar fi anticipat gestul tragic pe care urma să îl facă. Mai mult, se pare că tânărul, care era și tatăl unui băiețel, a înregistrat cu telefonul mobil ultimele clipe ale vieții sale.

Familia tânărului este sfâșiată de durere. Un băiețel va crește fără tată

În telefonul mobil al tânărului în vârstă de 21 de ani a fost găsită o filmare de peste 30 de minute şi momentul în care Marius și-a pus capăt zilelor.

„El a filmat totul… Există o filmare în telefonul lui, în care se vede cum moare și mai este încă vreo jumătate de oră de film. Eu nu m-am putut uita. Am pus telefonul lui într-o cutie și gata. Nu știu ce a fost între ei pentru că el nu ne-a spus nouă. Era un băiat foarte bun, nu înțeleg de ce a făcut asta. El a vorbit cu o fată, fata a născut și la un moment dat a aflat că nu este copilul lui. A suferit foarte mult. Ea a venit la înmormântare și a lăsat doi trandafiri, nu a stat. Cred că de aici a plecat totul… Poliția a văzut mesajele dintre ei”, a declarat mama tânărului în vârstă de 21 de ani, conform jurnaliștilor de la BZI.

Ce au transmis autoritățile în urma incidentului dramatic

„La data de 06 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia a plecat de la domiciliu din data de 05 septembrie a.c. și nu a mai revenit. Din cercetările efectuate de către polițiști, tânărul a fost găsit decedat într-o pădure din comuna Scobinți. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Lasă un comentariu