Marina Dina și fostul soț, scandal de proporții în fața copiilor din cauza banilor: ”El a încercat să mă excludă spunând că nu contribui financiar. Am sute de mesaje în care mă jignește și…”

eduard

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Marina Dina, fosta asistentă TV, s-a despărțit de cel lângă care a trăit aproape zece ani. Din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii- gemeni, o fetiță și un băiețel, însă după separare, și-au îndreptat armele împotriva celuilalt, la mijloc fiind chiar cei doi copii. Recent, Marina Dina a povestit ce se întâmplă cu adevărat, și totodată cum sunt ‘manipulați’ gemenii ei de către tatăl lor.

Recent, Marina Dina a vrut ca lucrurile să iasă la suprafață, astfel că a postat mai multe conversații halucinante cu fostul ei soț, în care acesta îi spune, cu alte cuvinte, că nu are drepturile necesare de a petrece timp cu proprii copii deoarece nu are bani. De aici s-a iscat un amplu scandal care pare că nu se mai termină între ei. Fără a ezita, acum ea a recunoscut totul și a spus prin ce trece zi de zi.

„A încercat să mă excludă din tot ce ținea de educația copilului, spunând că atâta timp cât nu contribui financiar nu am nici drepturi. Eu pentru că în urmă cu ceva timp mi-am dorit să îi înscriu la o școală de stat și am vorbit cu un avocat și mi-a spus că nu am nevoie de acordul lui pentru asta, nici el nu are nevoie de acordul meu să îi înscrie la o școală particulară și cumva am crezut că are dreptate. El are capacitatea asta să manipuleze lucrurile în favoarea lui. E un bărbat inteligent care își folosește inteligența într-un mod abuziv și dăunător.

Copiii sunt la amândoi, noi nu am stabilit domiciliul lor. El a refuzat să stabilim un program pentru ei, mie mi-a fost teamă să merg în judecată cu el pentru că m-am gândit că, având o situație financiară foarte bună și relații o să câștige el domiciliul. Și atunci eu o să am acces foarte puțin la copii și am acceptat cumva situația așa cum a vrut-o el. Dar, da..cam asta este situația’, a declarat fosta asistentă TV în exclusivitate pentru Playtech.

De ce au stat copiii la fostul ei soț vreme de trei săptămâni
Marina Dina a recunoscut cu nu trece deloc printr-o perioadă bună din multe puncte de vedere. Recent a fost nevoită să își renoveze apartamentul după ce a avut câteva probleme cu tencuiala, așa că nu putea să locuiască cu copiii în astfel de condiții. Și-a rugat fostul soț să aibă grijă de ei vreme de 3 săptămâni, moment în care acesta a făcut un mare scandal pe seama banilor.

„Eu am luat legătura cu copiii, dar ei când nu sunt cu mine îmi spun ‘Mama, nu putem să vorbim’ sau ceva de genul. Copiii sunt la el de trei săptămâni pentru că apartamentul în care eu locuiesc a avut o problemă cu tencuiala de pe tavan, a trebuit refăcut.

În perioada asta eu am stat la prietenul meu și i-am spus lui ‘Bine, poți sta tu cu copiii perioada asta? Pentru că altfel îi iau cu mine la Dănuț’, și știam că el nu ar fi fost niciodată de acord să stea cu mine cu mine și prietenul meu. Și nu aveam altă variantă, iar copiii au stat la el’, a continuat Marina Dina.

Marina Dina și fostul soț se ceartă din cauza banilor
Marina Dina și Radu, tatăl copiilor ei, se ceartă chiar în fața lor, ei fiind martori la absolut orice discuție, iar la mijloc este vorba doar despre bani. Deși el are o situație financiară foarte bună, se pare că nu vrea să facă nimic, nici măcar de dragul copiilor, dacă Marina Dina nu se implică la fel de mult din acest punct de vedere.

„Noi ne-am tot certat, noi ne certăm prin mesaje de aproape un an de zile. Ieri, după ce am făcut postarea, școala s-a sesizat și a spus că mama trebuie să semneze contractul și să fie implicată în tot ce implică școala noastră. El mi-a zis să semnez contractul pentru prima dată, eu nu știam că există un contract pe care eu trebuie să îl semnez. Nici eu nu credeam că e suficient să fie doar el, am zis, ok vin de dimineață să semnez contractul, el tot încerca să îmi zică faptul că școala mă va da în judecată, că el mă va da în judecată și că toate cele. Acum, ieri adică, eu i-am zis că nu am cum să vin în momentul ăla, am zis că vin dimineața, adică azi’.

Ideea este că eu voiam ca el să își asume în fața școlii plata taxei. Plata e foarte mare, el a insistat ca copilul să meargă la o școală privată, eu nu am o problemă cu asta atâta timp cât el își asumă plata taxei. Eu nu îmi permit să fac asta. El îmi cere, am zeci de mesaje în care mă întreabă în fiecare zi asta. Eu i-am zis că aș vrea o școală de stat, eu nu am o problemă cu școala privată, dar eu nu îmi pot permite. Dacă tu îți asumi taxa asta, bine, dar el la grădiniță a refuzat să mai plătească taxele pentru celulele stem recoltate la nașterea copilului unde plătim anual. Mie îmi pun poprire pe conturi, copiii nu au mai mers la grădiniță pentru că el a refuzat să mai plătească. Și atunci nu mi-am dorit să se întâmple același lucru și în cadrul școlii pentru că pentru mine e un efort foarte mare, eu nu îmi permit să dau banii ăștia și îl cred capabil să nu mai plătească. Și am vrut să își asume el plata taxei’., a continuat Marina Dina pentru sursa menționată mai sus.

Ce i-a spus fiica Marinei Dina la telefon chiar în prima zi de școală
Marina Dina a recunoscut că a tot evitat să ajungă în judecată, asta fiindcă știe ce puterea are fostul ei soț atunci când vine vorba despre relații sau bani, astfel că ar putea pierde imediat copiii, lucru de care se teme foarte mult.

„Noi nu am fost în judecată până acum pentru că mie mi-a fost teamă, dar în judecată ajungem. Eu azi am fost de dimineață, eu am spus, pentru mine a fost aproape un șoc să constat că el nu a adus de dimineață copiii la școală. Eu l-am sunat pe el la ora 8 fără ceva când mă aflam în fața școlii, nu mi-a răspuns.

Mi-a răspuns pe numărul băiatului care abia se trezise, și am zis ‘Mami, dar voi nu sunteți la școală?’, și mi-a răspuns fetița și a zis ‘Nu, pentru că nu ai vrut tu să semnezi’. Deci el manipulează copiii ăștia și îi întoarce împotriva mea într-un mod atât de dăunător pentru el, e incredibil ce se întâmplă’.

Ei bine, de la acest episod tulburător în care doar copiii au de suferit, Marina Dina a luat o decizie la care nu voia să ajungă până acum. Mai concret, vor ajunge în judecată pentru a stabili clar lucrurile, asta după ce el îi tot reproșează că nu are dreptul să stea cu copiii atât timp cât nu contribuie din punct de vedere financiar. Mai mult, din declarațiile ei se vede clar cum copiii sunt acum de partea lui și spun lucruri neașteptate chiar despre mama lor.

„Noi nu am fost în judecată până acum pentru că mie mi-a fost teamă, dar în judecată ajungem. Eu azi am fost de dimineață, eu am spus, pentru mine a fost aproape un șoc să constat că el nu a adus de dimineață copiii la școală. Eu l-am sunat pe el la ora 8 fără ceva când mă aflam în fața școlii, nu mi-a răspuns.

Mi-a răspuns pe numărul băiatului care abia se trezise, și am zis ‘Mami, dar voi nu sunteți la școală?’, și mi-a răspuns fetița și a zis ‘Nu, pentru că nu ai vrut tu să semnezi’. Deci el manipulează copiii ăștia și îi întoarce împotriva mea într-un mod atât de dăunător pentru el, e incredibil ce se întâmplă’, a conchis Marina Dina.

Lasă un comentariu