Marina Almășan și fiul ei, la căpătâiul lui Victor Socaciu! Victoraș a stat minute bune lângă sicriul tatălui

0

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost depus la Sala Palatului din București.

Încă de la primele ore ale dimineții rudele și fanii au mers să-i aducă un ultim omagiu lui Victor Socaciu.

A fost prezent și Victoraș Socaciu, fiul cunoscutului artist. Tânărul este extrem de afectat și a petrecut minute bune lângă sicriu.

Cunoscutul cântăreț, compozitor și prezentator Tv s-a stins din viață luni, la vârsta de 68 de ani, după o grea suferință. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Sala Palatului, pentru ca toți cei care l-au admirat să-și poată lua adio.

Printre cei veniți s-a numărat și fiul regretatului artist, Victoraș Socaciu. Tânărul a adus un buchet de flori și a stat minute bune la căpătâiul părintelui său.

Din imagini se vede că fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu suferă cumplit, fiind distrus de durere.

Victoraș Socaciu
Victoraș Socaciu, omagiu pentru tatăl său. Sursă foto: captură Antena 3

 

Tânărul de 23 de ani nu a venit însoțit de mama sa, Marina Almășan, ci de iubita sa. La scurt timp, a sosit și fosta soție a lui Victor Socaciu. Aceasta și-a îmbărbătat fiul și l-a ținut în brațe încercând să-i aline suferința.

“Eu fac parte din trecutul lui, el din trecutul meu. Mi-a făcut cel mai mare dar, pe băiatul nostru. Prin băiatul meu va rămâne mereu parte din viața mea. Eu într-un fel mi-am plâns despărțire de acum 10 ani, iar el a rămas pentru toată lumea același om, artist extraordinar, iar pentru mine e tatăl copilului meu”, a spus vedeta la Antena Stars, potrivit Spynews.

Marina Almășan, după ce a fost la căpătâiul lui Victor Socaciu: “Fiul meu a mai făcut un pas spre maturizare. Unul greu, al naibii de greu”

Câteva ore mai târziu, Marina Almășan a publicat, pe pagina de Facebook, un mesaj tulburător, în care a vorbit despre momentele delicate traversate de fiul său, dar și despre dureroasa pustietate “pe care am găsit-o astăzi, la priveghi, în jurul artistului, în ziua când mă așteptam ca să-l sufoce mulțimea celor cărora li s-a dăruit…”.

Marina Almășan a postat și un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce a aflat despre moartea lui Victor Socaciu, și a vorbit despre suferința fiului său.

“Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume.

Îi vor și ne vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continuă să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzică. Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele.

Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…

Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, cândva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit, a scris Marina Almășan pe contul său de socializare.