La doar cateva zile dupa ce Victor Socaciu a fost inmormantat, Marina Almasan a rupt tacerea. Vedeta TVR a marturisit de ce nu a participat la funeraliile fostului ei sot. Ce s-a intamplat, de fapt, atunci cand a mers sa aprinda o lumanare la capataiul regretatului artist.

Victor Socaciu s-a stins din viata la varsta de 68 de ani si a lasat in urma multa durere. Chiar daca nu au incheiat casnicia foarte frumos, Marina Almasan a mers la priveghi, iar baiatul pe care il are cu regretatul artist a stat mereu la capataiul tatalui sau.

Vedeta TVR a marturisit ca dupa ce a vazut reactia actualei sotii a lui Victor Socaciu, a decis sa nu participe la inmormantare. „Sunt multe de spus. Copilul meu a fost mult acuzat, mai ales în aceste zile, că nu și-a văzut tatăl atâta timp și că a apărut acum din neant. Nu aș vrea ca oamenii care l-au prețuit pe Victor Socaciu să rămână cu o impresie indusă de niște persoane rău voitoare și le știu și nu vreau să intru în războaie cu ele.

Încerc să-i fiu aproape fiului meu, care trece prin clipe grele, ele se află la Cornu. A intrat în casa în care a copilărit, a stat la căpătâiul tatălui său, mi-a trimis niște fotografii impresionante de acolo, după care a trebuit să se ducă la hotel. Nu vreau să fac divagații pe această temă. Oamenii care l-au iubit pe Victor Socaciu trebuie să rămână cu amintirea lui frumoasă, care a iubit, care a avut o activitate atât de prolifică, care a lăsat în urmă 3 copii”, a mărturisit Marina Almășan la România TV.

Mai mult, Marina Almasan a dezvaluit ca si-ar fi dorit sa participe la funeralii, dar a renuntat si a dezvaluit ca urmeaza sa scrie o carte cu povestea lor.

„Îți mărturisesc că am stat foarte mult timp în cumpănă pentru că sufletul meu e împărțit în două. Jumătate ar fi vrut să fie acolo, pentru că Victor a fost un om pe care l-am iubit foarte mult și trag după mine această neînțelegere a finalului atât de tragic și de neașteptat al căsniciei noastre. Mi-am promis să scriu o carte despre povestea noastră.

Cealaltă jumătate mi-a spus că nu este locul meu acolo, pentru că este familia lui actuală, care are dreptul să-și plângă omul. Am observat la priveghi că soția lui actuală în momentul în care am apărut, a dispărut total cât am stat lângă Victor jumătate de oră. O înțeleg, e firesc, și eu aș avea acest sentiment de vinovăție față de o familie pe care am spulberat-o cândva și nu am vrut să-i stric momentul înmormântării văzându-mă acolo. Și cred că e mai bine așa, să fie el alături de femeia lângă care și-a încheiat viața și cei trei copii la căpătâi”, a spus Marina Almășan.