Ultimate magazine theme for WordPress.

Marian Godină, reacție după ce Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, a fost prins Citeşte întreaga ştire: Marian Godină, reacție după ce Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, a fost prins

0 1.010

Marian Godină a publicat un mesaj pe Facebook, la scurt timp după ce Marcel Lepa, individul care l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei, duminică, a fost capturat.

„Din păcate, nu a opus rezistență”, a scris pe rețeaua socială Godină, alături de o fotografie în care apare Marcel Lepa, imediat după capturare.

Marcel Lepa a fost prins marți dimineață, la două zile după ce l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei, în localitatea Izvin din județul Timiș. Într-un comunicat, IPJ Timiș transmite că polițiștii nu au folosit focuri de armă pentru capturarea criminalului.

Marcel Lepa era rănit, cel mai probabil de duminică, motiv pentru care imediat după ce a fost prins, a fost dus la ambulanță.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Reamintim că duminică, Marcel Lepa l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei și a rănit un coleg al său, în timpul unei operațiuni a IPJ Timiș de prindere a individului care era dat în urmărire generală pentru tâlhărie. Criminalul a fugit, iar de duminică și până marți dimineață, sute de polițiști și luptători SIAS l-au căutat.

Din păcate, nu a opus rezistență.

Gepostet von Marian Godina am Montag, 3. Juni 2019

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata