Maria Ghiorghiu, previziune despre coronavirus: „Numărul morților…”

0

Maria Ghiorghiu, previziune despre coronavirus. Ce a scris femeia care a prevăzut mai multe tragedii din România și din străinătate.
Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune despre noul coronavirus, după ce în ultimele zile România a înregistrat peste 1400 de cazuri noi. Faimoasa clarvăzătoare care a prevăzut incendiul din Colectiv, precum și moartea unor persoane importante din România și din străinătate, a dezvăluit pe blogul său ce i s-a arătat la prima oră a dimineții despre Covid-19.

11 August 2020,ora 6,05 !

Dragii mei,
În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva despre COVID 19,mai precis despre mortii de Covid 19. Iata ce spunea glasul:
„Si vorbeam de Covid 19! Şi din dublare, iata….. Si din dublare a crescut numarul mortilor …!”
Prieteni dragi, acesta a fost Mesajul, eu asa l-am publicat! In timp, vom vedea ce se mai intampla.

Aveti grija de voi si de cei dragi voua si nu uitati ca DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI nu vor de la noi decat Iubire si Credinta fierbinte.

Cu dragoste,Maria.
Maria Ghiorghiu, previziune despre Maica Domnului
În plus, în timpul nopții, Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune, de data aceasta cu o icoană.

Noapte de 9 – 10 August 2020,ora 3,33 !

Dragii mei,

In aceasta noapte dragilor, chiar daca dormeam, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata un Cer de noapte albastra, iar in aer, foarte aproape de patul meu, vad o Sfanta Icoana cu Maica Domnului cu Pruncul Iisus in brate. O forta nevazuta pune la baza Sfintei Icoane, si chiar sprijinite de Icoana, doua maini care se roaga.
Mainile se rugau la Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu cu Pruncul Iisus in brate.
Dragii mei, sa ne rugam si noi la Prea Curata Fecioara Maria cu Pruncul Iisus in brate, ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa-L roage pe Fiul Său si pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos, ca sa ne ierte toate pacatele si sa ne arate Calea spre mantuirea sufletului.
Cu dragoste,Maria.