Manuela Hărăbor, mărturisiri sincere despre fiul ei, Andrei, care suferă de autism și a împlinit 33…

eduard

E totul pentru ea, iar fiecare zi petrecută alături de el e una plină de semnificații. Despre fiul ei, un tânăr cu nevoi speciale, Manuela Hărăbor ar putea vorbi ore în șir. Are convingerea că e cel care a modelat-o cel mai bine.

Zilele trecute, a fost sărbătoare în casa Manuelei Hărăbor. Andrei a împlinit 33 de ani. Încercată de trăiri puternice, actrița a transmis un mesaj de suflet despre viața alături de el.

Manuela Hărăbor, despre fiul ei: „Andrei mă modelează în fiecare zi”
Manuela Hărăbor a dăruit publicului viața multor personaje, dar are convingerea că rolul de mamă o descrie cel mai bine, poate și pentru că se bazează pe multă dăruire.

„Sunt mama lui Andrei. Nimic altceva din ce am făcut în toată viața mea nu mă descrie atât de complet. Mama lui Andrei. De 33 de ani, Andrei mă modelează în fiecare zi și aduce la suprafață tot ce este mai bun în mine, acele calități cu care ne-a înzestrat pe toți bunul Dumnezeu dintru început, și pe care le-am rătăcit cumva, din nebăgare de seamă, de-a lungul anilor.

Pot spune cu mâna pe inimă că Andrei a fost și este șansa mea de nemurire, scara pe care Dumnezeu mi-a făurit-o să urc spre Cer. De multe ori am alunecat și am pășit alături, dar Andrei a fost mâna nevăzută care m-a salvat de fiecare dată”, spune Manuela Hărăbor, pe o rețea de socializare.

„Andrei m-a învățat să am răbdare, să fiu generoasă, să iert”
Actrița recunoaște că a primit de la fiul ei multe lecții de viață, pentru că el îi dă putere atunci când nu mai are. „Prin tot ce este și prin tot ce face, prin imensa lui capacitate de a iubi, prin bucuria cu care își începe fiecare nouă zi, prin ușurința cu care își cere iertare atunci când știe că a făcut ceva greșit sau că m-a supărat în vreun fel. Andrei m-a învățat să am răbdare, să fiu generoasă, să iert și să iubesc cu adevărat”, mai spune Manuela Hărăbor.

Dincolo de toate greutățile prin care au trecut împreună, vedeta vede în Andrei un dar. „La începutul celor 33 de ani ca mamă nu pot decât să îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru imensul dar pe care mi l-a dat, să îl rog să mă ierte pentru tot ce aș fi putut face și nu am făcut și să ne îngăduie împreună, mamă și fiu, ani îndelungați în sănătate și putere.

La mulți ani binecuvântați, Andreiul meu născut sub Acoperământul Maicii Domnului”, precizează Manuela Hărăbor.

Când a aflat Manuela Hărăbor că fiul ei suferă de autism
Andrei este fiul pe care Manuela Hărăbor îl are cu Dan Chișu și suferă de autism. Actrița a aflat cruntul diagnostic în primul lui an de viață.

„În primul an de viață a avut o evoluție absolut normală. S-a întâmplat ceva în luna a 10-a. Se pare că a fost totuși o stare febrilă care a cauzat starea lui de sănătate și undeva pe la 11 luni a început o regresie. De unde gângurea foarte des, avea un comportament absolut normal, încet, încet s-au diminuat toate lucrurile astea.

Toate acestea se petreceau în 1990 când nu se știa mare lucru despre autism”, a povestit Manuela Hărăbor, potrivit Ego.ro. „El a fost diagnosticat la 3 ani și jumătate. A mers la un an și o lună, dar avea stereotipii”, preciza Manuela Hărăbor.

Actrița și-a dus fiul, de-a lungul timpului, la mai multe terapii, dar niciuna nu a avut rezultatul dorit.

Lasă un comentariu