Manelistul Liviu Guta a vrut sa-si faca o poza cu 50 Cent in Las Vegas. Ce a urmat intrece orice imaginatie

0

Manelistul Liviu Guta se afla in aceste zile in Statele Unite. In timp ce tranzita aeroportul din Las Vegas, cantaretul a dat nas in nas cu rapper-ul 50 Cent. Acesta a scos telefonul si a imortalizat momentul, dar nu a fost totul asa cum si-a dorit.

Liviu Guta a avut parte de momente unice in timp ce se afla in Statele Unite. Intr-un aeroport privat din Las Vegas, manelistul a fost in aceeasi incapere cu 50 Cent. Doar ca in momentul in care a incercat sa faca o fotografie cu celebrul rapper, artistul a fost refuzat de cei din staff-ul starului.Am venit din Las Vegas cu avionul privat si era 50 Cent in aeroportul ala mic, privat. Si am vrut sa fac si eu o poza”, a spus Liviu Guta.

Filmuletul a fost publicat de Liviu Guta in urma cu doar cateva ore pe contul sau de TikTok si se vede dezamagirea pe fata lui. Dupa cum scrie si in mesajul de pe reteaua de socializare, ar fi fost un moment unic. Din primele informatii, manelistul se afla peste Ocean pentru a canta la un eveniment privat, mai exact o nunta.