Mama uneia dintre fetele care au murit în Lupeni rupe tăcerea. Cum s-a comportat fiica ei în ultimele zile: ”Nu mai era…”

eduard

Mama uneia dintre fetele care au murit în Lupeni a vorbit despre ultimele zile din viața copilului ei. Femeia este disperată și nu înțelege ce ar fi putut să o determine să își pună capăt zilelor. Alexandra Siminescu a făcut declarații pentru prima dată după ce fiica ei s-a stins din viață.Ziua de sâmbătă a fost un coșmar pentru două familii din Uricani, după ce două adolescente și-au pus capăt zilelor sărind de pe un turn de 20 de metri.

Cele două fete ar fi trecut printr-o perioadă de suferință, însă motivul gestului extrem rămâne încă un mister. Mama uneia dintre fete a făcut declarații.

Mama uneia dintre fetele care au murit în Lupeni rupe tăcereaMama uneia dintre fetele care s-au sinucid în Lupeni a spus că aveau o relație foarte apropiată și vorbeau despre orice subiect. Însă, în ultima perioadă, fiica ei s-a îndepărtat puțin de mama ei și a fost mai închisă decât de obicei. Însă, femeii nu i-a dat nimic de gândit și nu s-a îngrijorat din acest motiv.

Femeia nu își mai găsește liniștea din cauza durerii și trece printr-un șoc profund, după ce a aflat că fiica ei s-a sinucis.

Alexandra Siminescu a spus că fiica ei și-a schimbat comportamentul față de ea doar în ultima săptămână și nu știe care este motivul. De asemenea, a spus că știe că fiica ei nu consuma substanțe interzise.

”Nu știu, că ea era foarte deschisă cu mine, îmi povestea tot ce se întâmpla, numai că în ultima săptămână nu mai era”, a declarat Alexandra Siminescu, mama uneia dintre fete, la digi24.ro.

Mesaje halucinante între una dintre adolescente și prietenii lor

Cele două s-ar fi confruntat cu mai multe probleme în utlima perioadă din viața lor, însă și acestea rămân un mister care urmează să fie elucidat.

Totuși, câteva mesaje pe care le-au trimis în ultimele clipe arată că nu ar mai fi avut o relație bună cu prietenii lor, cărora una dintre fete le-a adresat cuvinte dure.

”Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!”, a scris una dintre fete.

Lasă un comentariu