Mama patronului stației GPL de la Crevedia își plânge de milă: „Ce vreți? Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar?”

eduard

Petra Doldurea, soția primarului din Caracal și mama bărbatului care deține stația GPL ilegală din Crevedia a șocat o țară întreagă cu o atitudine aparent insensibilă și bizară după cumplitul eveniment, în urma căruia doi oameni au murit și alți 56 au fost răniți. Ce a declarat femeia despre tragedie, dar și despre cei vinovați?

Nevasta primarului din Caracal, recalcitrantă la vederea jurnaliștilor
Tragedia de la Crevedia a îngenunchiat o țară întreagă de durere, reamintind totodată de cazul Colectiv, în 2015, atunci când în urma unui incendiu, 64 de persoane au decedat.

La scurt timp după exploziile din Crevedia, soția primarului din Caracal, a cărei familie deține stația ilegală de GPL, a fost intervievată de jurnaliști, iar aceasta a fost extrem de acidă la adresa lor.

La sosirea jurnaliștilor, Petra Doldurea se afla în fața casei, măturând pavelele din curte, în timp ce i-a îndemnat pe cei prezenți să-i observe mâinile muncite. Pe semne, femeia nu este ținută în puf așa cum ar crede lumea, ci este o femeie de casă, care muncește din greu: „Uitați-vă la mâinile mele, să se vadă cât de muncite sunt.”

Familia Doldurea este cunoscută în Caracal pentru avere sa considerabilă. Primarul Ion Doldurea și soția sa locuiesc într-o proprietate de aproape 400 de metri pătrați. În momentul exploziilor de la Crevedia, primarul era în străinătate, cel mai probabil, în interes de munca sau afaceri, iar soția sa se afla singură acasă.

Petra Doldurea a continuat cu afirmații și mai puternice, reușind să-i șocheze pe cei prezenți. Îmbrăcată într-o rochie de casă și cu un șorț de bucătărie, ea a întrebat retoric: „Ce vreți? Copilul meu nu e fiu de beizadea. Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar?” Și-a arătat mâinile muncite și a subliniat că se implică în activități casnice.

Ce spune femeia despre fiul sau, care deține stația GPL ilegală?
În momentul în care a fost întrebată detalii despre fiul său, care este implicat în evenimentul de la Crevedia, Petra Doldurea s-a distanțat de jurnaliști și i-a rugat să nu o întrebe nimic despre acest subiect, motivând că nu mai locuiește cu băiatul său de 14 ani.

„Nu-mi puneți mie astfel de întrebări. Eu nu știu nimic. Nu mai stau cu băiatul meu de 14 ani. Să spună cei care fac ancheta. Băiatul meu este acolo, la Crevedia. Eu nu știu nimic.”, a transmis Petra Doldurea, potrivit adevarul.ro.

Atitudinea lipsită de empatie și preocupare pentru victime a soției primarului a fost reflectată și în reacția soțului său, Ion Doldurea, într-un interviu pentru România TV.
Astfel, în timp ce vorbea despre tragedia petrecută la firma fiului său, primarul a fost întrebat dacă știe că au murit oameni.

Răspunsul său a fost de-a dreptul șocant, reflectându-se duritatea și insensibilitatea. El a ales să vorbească strict despre femeia moartă în urma arsurilor pe 96% din suprafața corpului, neasumându-și răspunderea sau implicarea pentru niciuna din restul victimelor.

„Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor.”, a fost răspunsul primarului PSD, care a revoltat milioane de români.

Lasă un comentariu