Mama lui Sebi, tânărul mort la 2 Mai, îi trimite și acum mesaje pe WhatsApp vinerea, la ora tragediei: „Nu pleca”

eduard

Mama lui Sebi, una dintre victimile lui Vlad Pascu, șoferul care s-a urcat drogat la volan și a ucis două persoane în urma unui accident rutier, nu realizează că fiul ei nu mai este printre noi și încă îl așteaptă acasă. De asemenea, tatăl lui Sebi, tânărul mort la 2 Mai, spune că soția lui îi trimite fiului și acum mesaje pe WhatsApp vinerea, la ora tragediei: „Nu pleca”.

Mama uneia dintre victimele lui Vlad Pascu nu crede că fiul ei este mort
Vlad Pascu se află în arest, acolo unde a ajuns și mama lui după ce a vrut să mituiască un martor din dosarul drogurilor. În tot acest timp, părinții uneia dintre victimele lui Vlad Pascu, nu își mai pot reveni după tragedie.

”Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit! Nu doresc nimănui să simtă ceea ce ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni! Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoatcă acasă!”, a dezvăluit tatăl lui Sebi, Valentin Olariu, pentru un post TV.

Mama tânărului mort în accident îl așteaptă pe Sebi acasă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmpălat. În plus, vinerea seara femeia îi dă mesaj lui Sebi să nu plece de acolo de unde locuia pentru că altfel va muri.

Ce face mama lui Sebi vinerea seara
”Mama lui nu realizează, tot îl aşteaptă acasă, uşa e deschisă, mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! Asta se întâmplă în fiercare vineri seara, el a murit sâmbătă dimieanţă”, a mai declarat Valentin Olariu.

Tatăl băiatului mort în accident a comentat şi atitudinea lui Vlad Pascu, dar şi a mamei acestuia, care încearcă să-l scoată din ţară, spunând: ”Nu cred că poate fi numită mamă! Dacă era mamă îi dădea sfaturi exact cum i-am dat eu băiatului meu, iar eu nu mai eram aici, eram acasă cu băiatul meu!”.

Vlad Pascu, judecat la București
Dosarul a fost transferat la București, acolo unde urmează să fie judecat Vlad Pascu. Astfel, tatăl lui Sebi își dorește ca Vlad Pascu să înfunde pușcăria.

”Dosarul a venit acum la Bucureşti şi seper că aici se va face dreptate, iar autorul accidentului să fie în puşcărie pentru mult timp! Eu acum mă duc la cimitir, în vizită la băiatul meu!”, a mai spus Valentin Olariu, tatăl lui Sebi.

Lasă un comentariu