Mama Laurei Roșca, DJ Lalla, strigăt de ajutor cu doar o săptămâna ca artista să moară! Femeia a încercat să își ajute fiica care se lupta cu depresia

eduard

Mama Laurei Roșca, DJ Lalla, strigăt de ajutor cu doar o săptămâna ca artista să moară! Femeia a încercat să își ajute fiica care se lupta cu depresia . Iată detaliile!

Apar noi detalii cutremurătoare despre Dj Lalla, Laura Roșca pe numele ei real! Se pare că mama ei era conștientă de gravitatea stării fiicei sale și a transmis un strigăt de ajutor cu doar o săptămână înainte de a primi vestea tragică a decesului acesteia. Cu toate eforturile depuse pentru a-i veni în ajutor, s-a dovedit că era prea târziu.

Tragedia a avut loc cu doar o zi în urmă, când trupul neînsuflețit al Dj Lalla a fost descoperit pe plaja din Mamaia de către turiști. Poliția a reușit să o identifice, iar pe măsură ce s-au dezvăluit mai multe informații, situația a devenit tot mai controversată. Atât tatăl, când a făcut declarații, cât și mama fetei știau cu privire la problemele grave ale fiicei lor și nu au rămas indiferenți la suferința acesteia, relatează spynews.ro.

Mama Laurei Roșca a încercat să își ajute fiica
Mama artistei a încercat să-i ofere sprijin Laurei pentru tratarea problemelor grave de sănătate cu care se confrunta, probleme care, în cele din urmă, s-ar putea să fi contribuit la tragicul sfârșit al acesteia.

Artista locuia împreună cu părinții ei în orașul Turda, din județul Cluj. Mama sa a decis să caute ajutor în comunitatea locală, postând pe un grup de Facebook din același oraș, fiind profund îngrijorată de starea de sănătate a lui Dj Lalla.

În mesajul său, ea a cerut recomandări pentru un medic neurolog și un medic psihiatru care să poată efectua consultații la domiciliu. Deși nu a specificat pentru cine era această cerere, pare a fi legată de Dj Lalla, având în vedere evenimentele tragice care s-au petrecut cu doar o zi în urmă. Tânăra a mai fost internată în spital cu o lună înainte din cauza depresiei.

„Bună ziua! Vă rog frumos să îmi recomandați un medic neurolog și un medic psihiatru care fac consultații la domiciliul pacientului, contra cost, în Turda. Vă mulțumesc”, a scris mama artistei, pe un grup de pe Facebook.

Cum se comporta Laura cu apropiații ei, în ultima perioadă
Dj Lalla era o prezență constantă la numeroase petreceri din România, unde își aducea contribuția la atmosfera distractivă, fiind înconjurată mereu de prieteni devotați. De la o tânără plină de energie și fericire, Dj Lalla părea să-și fi pierdut entuziasmul pentru viață în ultimele săptămâni. Informațiile au fost furnizate de Zizika, care a cunoscut-o pe Dj Lalla în contextul proiectelor profesionale și a discutat cu prietenele acesteia, care au dezvăluit aceste schimbări în comportamentul ei. Pe lângă aceste aspecte, se pare că Dj Lalla a înregistrat o scădere semnificativă în greutate înainte de a-și pierde viața, potrivit sursei citate.

Lasă un comentariu