Mama Gabrielei Prisacariu nu l-a vrut pe Dani Oțil. Dezvăluiri neașteptate: „Când i-am zis că mă văd

eduard

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu au o relație fericită de mai mulți ani de zile, chiar în vara aceasta s-au căsătorit religios. Într-un interviu pentru Cancan, fotomodelul a făcut o confesiune neașteptată despre mama ei, referitor la Dani Oțil.

De multe ori, în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, Dani Oțil a avut cuvinte de laudă la adresa soacrei lui, mama Gabrielei Prisacariu. Aceasta are grijă des de nepotul ei, de Tiago, chiar și când acești sunt plecați în vacanță fără micuț.

Ei bine, la început, mama Gabrielei nu a fost de acord cu relația fiicei sale cu prezentatorul. Lucrurile s-au schimbat acum, soacra ține mult la ginerele ei. „Mama mea nu a fost inițial de acord când i-am zis că mă văd cu Dani Oțil. Acum este mai întâi Dani și pe urmă eu’, a zis Gabriela Prisacariu pentru Cancan.

Ce glumă a făcut Dani Oțil la nuntă, referitor la părinții Gabrielei Prisăcariu, socrii lui
„Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva, nu mă interesează. Am trecut repede peste antreuri și pește, de ce? Pentru că totdeauna se oprește muzica la pește, de parcă trebuie să vedem toți peștele. Nu, tată… îți e foame mănânci, nu îți e foame nu mănânci. Avem și colțul tradițional acolo, pentru gomoși. Care nu mâncați fonfleuri, mă declar unul. Ieri am fost la Georgică la nuntă și nu am putut să mănânc, m-au prins doar sarmalele.

Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele’, a spus Dani Oțil.

Mai mult, Gabriela a mărturisit că ea nu voia să se mărite până să-l cunoască pe Dani. „A fost nunta mai mult decât cea visată. Nu mi-am imaginat niciodată cum o să fie nunta mea pentru că nu voiam să mă mărit și atunci a fost mai mult decât am visat eu, iar părinții lui Dani sunt niște oameni absolut minunați’, a mai spus Gabriela.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios pe 30 iulie, la mânăstirea Cașin din București, iar nași le-au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Evenimentul a fost unul cu totul special, căci Tiago, băiețelul lor de doi ani, a fost cavaler de onoare, îmbrăcat foarte elegant, a avut chiar și papion.

După ceremonia de la biserică, ei au mers la un restaurant select de pe malul lacului Buftea, unde a avut loc petrecerea în aer liber, plângă o piscină imensă, într-un decor de vis.

Există o diferență de 12 ani între Dani Oțil și Gabriela
Există o diferență de vârstă de 12 ani între Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu,. Îndrăgitul prezentator a împlinit 43 de ani pe 24 august, iar frumoasa lui soție are vârsta de 29 de ani, fiind născută pe 22 noiembrie 1992.

Cei doi s-au cunoscut în 2018, atunci când modelul a defilat cu o rochie de mireasă la Antena 1. „În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea’, a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

Din acel moment, ei și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și și-au întemeiat o familie împreună, având o minunăție de băiețel, Tiago.

Gabriela a vorbit deschis și despre soțul ei, despre care are numai cuvinte de laudă, Dani Oțil fiindbărbatul vieții ei.

„Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el, am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el.’

Gabriela Prisăcariu recunoaște că Dani Oțil a venit în această relație cu o experiență mult mai mare decât ea și i-a fost foarte greu să țină pasul.

„Noi nu avem o regulă sau un secret. Ne cunoaștem foarte bine. Ne-am acordat foarte mult timp la început pentru a ne cunoaște și nu am grăbit lucrurile. Îmi oferă liniște, iar pentru mine, ăsta este cel mai important lucru. Liniștea pe care mi-o dă este neprețuită. Pentru mine, liniștea e cheia și cred că și pentru el. Asta este foarte important, că avem liniște când ne întoarcem acasă. A fost mai greu la început până ne-am cunoscut, pentru că el a venit cu o anumită experiență. Noi nu ne certăm. Știm foarte bine până unde putem merge, ne cunoaștem foarte bine și atunci nu ne certăm. Ne simțim și știm să comunicăm foarte bine. Dacă mie nu îmi convine ceva, îi spun, dacă lui nu îi convine, îmi spune. Nu ne culcăm supărați’, a mai spus Gabriela Prisăcariu.

A apărut ediția de august a revistei Avantaje
Am creat un număr special pentru toți cei care adoră să citească pe sezlong, la plajă, să răsfoiască o revistă cu informații de calitate dimineața la cafea sau să descopere cu satisfacție, ultimele cercetări medicale, sfaturi bazate pe zeci de studii ale specialiștilor nutriționiști, psihoterapeuți, traineri și beauty experts.

DOSAR SPECIAL – Istoria costumului de baie pentru femei este fascinantă și reflectă schimbările culturale, sociale și de modă de-a lungul timpului.

INTERVIURI

– Zeruya Shalev este una dintre cele mai cunoscute scriitoare israeliene, romanele ei fiind traduse în peste 27 de limbi. Un om care se apropie de cuvinte ca de un miracol a început prin a scrie poezie și abia apoi s-a îndreptat către proză. Cred că frazele ei delicate, ilustrând adesea momente de introspecție, încă păstrează suflul versurilor, printr-o aplecare spre metaforă, spre cuvintele care se așază unul lângă altul ca într-un șirag fragil. Excepție nu face nici romanul „Destin (Humanitas Fiction, 2023), cea mai recentă carte a autoarei.

– Cu 13 cărți la activ, Corina Ozon nu este doar o scriitoare prolifică, ci și una foarte versatilă, căreia-i place să surprindă, indiferent de genul pe care-l abordează. Publicat recent la editura Trei, romanul „Cineva în orașul ăsta te iubește e considerat de scriitorul Liviu Surugiu „un roman-fenomen, cum nu s-a mai scris la noi, comparat cu celebrul serial „Dosarele X și este o poveste care îmbină cu succes suspansul, misterul și iubirea.

SĂNĂTATE

– „Peste 90% dintre cancerele de col uterin sunt determinate de o infecție cu o tulpină HPV de risc înalt

– Obsesiile alimentare: este o linie foarte fină între a fi preocupată să mănânci sănătos și a face din asta o fixație. Cum știi când ai depășit granița?

Lasă un comentariu