Mama Alinei, tânăra ucisă în Saturn de prietena ei, își strigă durerea! Ce mesaj i-a transmis Loredanei: ”Am visat-o”

eduard

Într-o dramă care a zguduit o stațiune de pe litoralul românesc, Saturn, familia Alinei Ciobanu, o tânără de 18 ani ucisă într-o cameră de hotel din această localitate, a venit în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru a cere dreptate și pentru a-și exprima durerea profundă. Mama Alinei, Petronela Săndulachi, a fost însoțită de sora sa, Paulina Săndulachi, care a crescut-o pe Alina, și care acum încearcă să îi consoleze frații traumatizați.

Mama Alinei Ciobanu a venit marți, 17 octombrie 2023, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, alături de sora sa Paulina Săndulachi, pentru a face față unui coșmar din care nu pot scăpa. În cadrul audierilor, acestea au încercat să aducă lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat cu Alina și să ceară dreptate pentru fiica lor.

Un aspect notabil al acestor audieri este cererea de daune morale de 200.000 de euro, solicitate de mama Alinei de la presupusa criminală, Loredana Atănăsoaie, chiar dacă știe că nu există șanse să primească acești bani.

Mama Alinei își strigă durerea
Petronela Săndulachi, trece printr-o agonie pe care nimeni nu ar trebui să o experimenteze. Ea își visează fiica și încearcă să îi consoleze pe frații rămași traumatizați de moartea Alinei. Imaginea acesteia în coșciug, îmbrăcată în rochia de mireasă, i-a afectat profund. Și, mai ales, faptul că Loredana Atănăsoaie, considerată până atunci prietena cea mai bună a Alinei, este acum acuzată de crimă.

„Copiii pe care-i îi mai am sunt toți afectați. Am visat-o… Ce a gândit Loredana să facă așa ceva, nu știu. Alina a ținut-o și în gazdă la Vaslui, cum a gândit să facă așa ceva. Ar merită pedeapsa pe viață”, ar fi declarat cu lacrimi în ochi mama Alinei.

Mama Alinei susține că Loredana și-a bătut joc de fiica ei în moduri cumplite. Aceasta spune că atunci când Alina a încercat să scape, să plece acasă, să se elibereze din captivitate, a fost brutal omorâtă. Și mătușa tinerei, care a crescut-o de mică, susține aceeași variantă.

„O lăsa pe Alina pe afară, își aducea bărbați în cameră să se culce cu ei, o bătea pe Alina, și-a bătut joc de ea. I-am spus să vină acasă, își făcuse bagajul să vină acasă și nu a vrut să o lase”, a afirmat mătușa Paulina Săndulachi.

Avocatul familiei Alinei, Florin Răican din Mangalia, consideră că Loredana a fost perfect conștientă de fapta sa și a premeditat totul. Raportul de expertiză legală psihiatrică a stabilit că Loredana a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

Ce pedeapsă speră rudele Alinei să primească Loredana
Avocatul Florin Răican susține că familia Alinei Ciobanu va cere o pedeapsă mai aspră pentru presupusa criminală, întrucât aceasta a comis o crimă oribilă, iar prejudiciul este imens. Cu toate acestea, Florin Răican recunoaște că suma de 200.000 de euro cerută drept daune morale nu va fi obținută niciodată de la Loredana Atănăsoaie.

„Limita de pedeapsă pentru fapta sa de omor este 10-20 de ani, însă nu este un secret, noi vrem să cerem să schimbăm încadrarea în omor calificat, pentru care limitele de pedeapsă sunt de la 15 la 25 de ani. Provine dintr-o familie obișnuită, probabil că nu vom putea lua aceste daune”, a declarat avocatul.

Lasă un comentariu