Mall evacuat după o amenințare cu bomba. Polițiștii au împânzit zona

0

Un mall din sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat după o amenințare cu bomba. Este vorba despre Park Lake. La fața locului s-a deplasat Detașamentul Pirotehnic din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIIAS).

Mall evacuat după o amenințare cu bomba

Alerta cu bomba a fost anunțată prin intermediul unui e-mail trimis de către o persoană necunoscută către Poliția Capitalei. În acel e-mail se preciza că un dispozitiv exploziv va fi detonat în mijlocul centrului comercial Park Lake.

Autoritățile s-au alertat iar toți cei care se aflau în interiorul spațiului comercial au fost evacuați. Este vorba despre câteva sute de persoane.

Conform procedurilor, la fața locului a fost trimis un echipaj al Detașamentului Pirotehnic din cadrul Serviciului Român de Informații.

În urma unei sesizări primite printr-un email prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenție pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă, a transmis SRI.

Polițiștii Secției 12 de Poliție și cei de la Brigada Rutieră dirijează traficul. În același timp, în interiorul centrului comercial, specialiști ai Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR și din cadrul Serviciului Român de Informații fac verificările care se impun.