Mai Bun Decât Înălbitorul: Îndepărtează Calcarul din Baie și Toată Grăsimea din Bucătărie

eduard

Utilizarea produselor chimice precum înălbitorul pentru a îndepărta grăsimea și calcarul adesea nu oferă rezultatele dorite.

Grăsime și Calcar în Baie: Cum să le Îndepărtezi Grăsimea și calcarul pot fi doi adevărați inamici pentru oricine are probleme cu curățenia în bucătărie și baie.

Prima se formează din cauza resturilor de mâncare, condimentelor și murdăriei. Ea se depune în principal pe mobilierul de bucătărie, dar mai ales în cuptor. Calcarul, care poate acoperi obiectele sanitare și robinetele, pe de altă parte, se datorează în principal durității apei care se depune la uscare.

Adesea, pentru a combate acești doi inamici ai curățeniei casnice, apelăm la produse chimice, uneori chiar scumpe, care promit o curățenie strălucitoare. Cu toate acestea, uneori, în ciuda eforturilor depuse, grăsimea și calcarul tot mai sunt prezente.

Este mai bine să economisim bani și să folosim o pastă miraculoasă, făcută cu ingrediente ce pot fi ușor găsite în toate bucătăriile. Ești pregătit să înveți cum să o faci? După ce ai folosit-o, calcarul și grăsimea vor fi foarte ușor de îndepărtat.

Cum să-ți Faci Propria Pastă de Curățare

Pasta pe care o vom învăța să o faci te va ajuta să elimini nu doar calcarul, ci și grăsimea de pe cuptor, gresie de bucătărie, oale și tigăi. Vei avea nevoie de șase linguri de detergent de vase concentrat de orice marcă. Trei linguri de detergent de baie în pudră; trei linguri de bicarbonat de sodiu; o lingură de oțet alb de vin.

Vei avea nevoie de un recipient de unică folosință, chiar și reciclat, cum ar fi un recipient de ricotta din plastic cumpărat de la supermarket. Spală recipientul și folosește-l pentru a ține pasta pe care o vom face.

În recipient, pune cele trei linguri de bicarbonat de sodiu, urmate de trei linguri de detergent de baie în pudră. Al treilea pas este să adaugi cele șase linguri de detergent de vase concentrat. Cu ajutorul unei linguri de lemn, amestecă compoziția. Când pasta pare netedă, adaugă lingura de oțet.

Transferăm amestecul în recipient pentru a-l avea la îndemână când avem nevoie. Purtând mănuși și cu ajutorul unui burete, putem folosi această pastă pe suprafețele care au nevoie.

Pentru a fi eficientă, este necesar să o lași să acționeze pe suprafață câteva minute și apoi să o îndepărtezi cu o cârpă curată și apă. În special pe robinetele bogate în calcar, în funcție de tipul de incrustații, lasă să acționeze mai mult timp. Pentru mai multă precizie, poți folosi și o periuță de dinți. Odată ce încerci această metodă, nu o vei mai abandona.

Lasă un comentariu