Mai ai telefonul sau casetofonul folosit cu 10-15 ani în urmă? Acum ele te îmbogățesc! Uite cu cât se vând acum aceste aparate: Ce mai aștepți, poți câștiga o mulțime de bani!

eduard

Dacă ai diferite obiecte vechi prin casă, atunci află că acum a venit momentul să faci bani cu ele. Nu o să-ţi vină să crezi cât valorează casetofonul sau chiar telefonul tău din urmă cu 10-15 ani (dacă-l mai ai).

Conform site-ului a1.ro recent, pe internet au început să fie tot mai căutate telefoane vechi, console de jocuri sau casetofoane.

Astfel, pentru telefonul Nokia 3310 poţi obține până la 280 de euro, iar pentru o consolă Nintendo Gamecube preţul este de aproximativ 1.400 de euro.

Pentru un iPod din prima generație poţi primi în jur de 14 euro, iar vechiul tău Sony Walkman pentru ascultat casete te poate îmbogăți cu 270 de euro.

Ce zici nu-i asa ca te bate gândul sa cauti prin debara sau prin boxa de la subsol aceste obiecte dragi si utile cândva?

CITEȘTE ȘI: Vești proaste pentru toți șoferii români în preajma sărbătorilor de iarnă. Nu mai e nimic de făcut!
Veşti proaste pentru şoferi. Noul timbru de mediu ar putea intra în vigoare în martie anul viitor, spune ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu. Acesta susţine că deocamdată nu ştie sub ce formă va fi aplicat însă rămâne valabil principiul – poluatorul plăteşte, care să corespundă normelor europene.

O înlocuire a timbrului de mediu ar putea avea loc în luna martie a anului viitor, înainte de aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Administraţiei Fondului pentru Mediu , a declarat, marţi, Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, în cadrul audierilor din comisiile de specialitate pentru aprobarea bugetului ministerului de resort pe anul viitor.

Lasă un comentariu