Ultimate magazine theme for WordPress.

Mădălina Ghenea s-a împăcat cu milionarul Vito Schnabel! Cum au fost surprinși pe străzile din Sicilia

0 2.365

După o perioadă în care cei doi nu au mai fost văzuți împreună, și toată lumea a dat ca sigură despărțirea lor, iată că frumoasa româncă și celebrul milionar se simt bine acum într-o vacanță romantică în superba Sicilie.

Nu mare ne-a fost mirarea atunci când dealerul de artă Vito Schnabel, proprietar al unei celebre galerii care îi poartă numele – deschisă în 2015 – și fondator al Vito Schnabel Projects (2003), a fost fotografiat sărutându-se pasional cu nimeni alta decât… Mădălina Ghenea. Superba noastră româncă a mai căzut cu tronc și altor celebrități.

Iar relația lor a evoluat atât de mult, într-un timp atât de scurt, încât Schnabel i-a propus Mădălinei să-i cunoască mama. Ceea ce s-a și întâmplat, iar mulți au speculat chiar că cei doi s-ar fi logodit. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat, ba chiar cei doi au făcut o pauză, până acum când au fost surprinși din nou împreună, într-o vacanță romantică prin Sicilia.

loading...

Cel care i-a dat de gol a fost chiar prietenul cel mai bun al milionarului, Zac Posem un celebru designer american.

Logodită cu ultimii parteneri
Mădălina Ghenea s-a logodit cu ultimii trei parteneri, încă de pe la începutul relațiilor. Cu Gerard Butler s-a iubit aproximativ doi ani, apoi și-a declarat și chiar tatuat iubirea pentru Philipp Plein, relație care a durat doar câteva luni. Iar cu tatăl fetiței sale, Matei Stratan, a lăsat să se înțeleagă, în mai multe rânduri, că s-ar fi căsătorit. Ceea ce s-a dovedit mai târziu că a fost doar un zvon, declarând chiar ea că nu a fost niciodată măritată.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata