Lumea artistică, îndoliată! Un cântăreț celebru a murit la doar 53 de ani

0

În ultima vreme am fost martorii unor tragedii de proporții. Au plecat dintre noi oameni tineri, cu toată viața înainte, care au lăsat în urma lor numai lacrimi și durere. Aflăm acum că un celebru artist decedat la doar 53 de ani, după ce a contractat boala momentului, în timpul unui turneu.

A murit Carlos Marin

Carlos Marin a fost unul dintre membrii grupului spaniol Il Divo. Celebrul artist a murit la vârsta de 53 de ani, după ce a contractat boala momentului. Artistul s-a îmbolnăvit în timpul unui turneu și starea lui de sănătate s-a agravat tot mai tare.

Bărbatul a început să se simtă rău și așa a ajuns la un spital din Manchester. Acolo, a fost internat la terapie intensivă, intubat și în comă indusă, pentru că starea lui era una extrem de dificilă și medicii au încercat toate modalitățile pentru a-l mobiliza.

Carlos Marin a stat la spital o perioadă bună de timp, unde a primit cele mai bune tratamente. Din nefericire, organismul lui nu a mai putut face față și a cedat. Medicii l-au deconectat de la aparate după ce au constatat că nu mai e nimic de făcut și și-a dat ultima suflare.

Anunțul dureros al colegilor de trupă

Anunțul tragic a fost făcut chiar de colegii acestuia pe rețelele de socializare, unde fanii și cei care l-au cunoscut au reacționat imediat. Ceilalți membri ai trupei au mărturisit că nu va mai exista o asemenea voce și un om atât de bun, de cald, un ertist complet.

”Cu inimile grele vă anunțăm că prietenul și colegul nostru, Carlos Marin, a murit. Prietenilor, familiei și fanilor le va lipsi cu siguranță. Nu va mai exista niciodată o altă voce sau un alt spirit precum ale lui Carlos. De 17 ani suntem împreună în această călătorie incredibilă, IlDivo și ne va fi dor de dragul nostru prieten. Sperăm și ne rugăm ca sufletul lui frumos să se odihnească în pace. Cu dragoste, David, Sebastien și Urs”, au scris colegii din trupă pe rețelele de socializare.

Familia și apropiații sunt devastați de durere după pierderea îndrăgitului artist. Cei care l-au cunoscut îl vor conduce pe ultimul drum pe marele artist, care avea o mulțime de planuri sezonul acesta. Concertele programate pentru iarna aceasta fuseseră mutate anul viitor, dar se pare că nu a mai apucat să îi încânte pe cei care l-au iubit.