Lovitură pentru Antena 1! O vedetă de la Chefi la cuțite a semnat cu PRO TV!

eduard

Se anunță surprize mari în televiziune toamna asta!
O vedetă de la Antena 1 a semnat cu PRO TV!
Televiziunile vin cu ediții noi ale celor mai urmărite show-uri, dar și cu producții proaspete, în premieră națională. Potrivit informațiilor obținute , PRO TV are în tolba cu surprize nu doar lansarea noului sezon Vocea României ori difuzarea reality-show-ului Love Island!

Postul de pe Pache Protopopescu vine cu noutăți interesante legate și de emisiunile zilnice, cum este cazul concursului „Batem Palma?”. Show-ul revine pe micile ecrane din 28 august 2023, evident, sub cârma lui Cosmin Seleși.

În urmă cu doar câteva zile, PRO TV a anunțat data oficială a startului noului sezon prezentat de fosta vedetă de la Antena 1. Formatul care le permite concurenților să câștige până la 100.000 de lei revine cu ediții și mai explozive, cu concurenți și mai norocoși, iar printre concurenți s-a ”strecurat” o vedetă de la Chefi la cuțite, show difuzat de Antena 1!

Francisc, concurentul-surpriză de la „Batem Palma?” A apărut în show-ul Chefi la cuțite. Culisele plecării de la Antenă
Da, ați citit bine! . Este vorba despre Francisc Șandor. Simpaticul fotograf din Cluj s-a făcut remarcat în echipa lui Sorin Bontea în emisiunea Chefi fără limite. A fost, apoi, invitat special la Chefi la cuțite.

Șocul este mare pentru Antena 1 căci tânărul apăruse în cooking show-ul la mijlocul lunii mai. O perioadă care a coincis, cu startul filmărilor celui de-al doilea sezon Batem Palma?.

Mai pe românește, vedeta de la Chefi la cuțite a renunțat la contractul cu Antena 1 pentru a apărea într-o emisiune cu totul diferită. Se pare că PRO TV a știut cum să îl convingă pe Francisc! Fostul concurent de la Chefi fără limite va putea fi văzut, la PRO TV, chiar în prima ediție a noului sezon Batem Palma?, pe 28 august 2023.

O fostă participantă la „Gospodar fără pereche”, altă apariție surprinzătoare în concursul lui Cosmin Seleși
Nu este singurul concurent surpriză de la Batem palma?. Printre participanții care se vor lupta pentru a pune mâna pe cea mai valoroasă cutie se numără o tânără pe care publicul de la PRO TV a mai văzut-o într-un reality-show, în urmă cu trei ani.

Diana Marinescu, o fostă participantă în emisiunea Gospodar fără pereche va reveni pe micile ecrane, în calitate de concurentă în show-ul lui Cosmin Seleși.

Diana a fost pretendenta unuia dintre gospodarii muncitori. Mai exact a lui Andrei Bivolan, un antrenor de fitness pasionat de agricultură. La acea vreme, Diana nu a avut prea mare noroc în dragoste.

A părăsit singură reality-show-ul matrimonial. Poate că acum, la Batem palma?, va avea mai multă baftă la bani. Va nimeri cutia cu cei mai mulți lei, așa cum speră fiecare concurent? Rămâne de văzut!

Emisiunea Batem palma? a debutat la PRO TV la finalul anului trecut, pe 12 decembrie. Show-ul a fost bine primit de public încă de la primele ediții. Concursul prezentat de Cosmin Seleși s-a impus din start pe piața audiențelor. A fostul semnul clar că stația tv a bătut palma bine atunci când l-a angajat pe fostul prezentator de la Te cunosc de undeva.

Lasă un comentariu