Loredana lovește din nou. Fotografia sexy cu care artista a cucerit internetul: „Diva României”

eduard

Loredana Groza continuă să facă furori pe rețelele de socializare, unde postează imagini în care apare în tot felul de costumații sexy. Vedeta în vârstă de 53 de ani a ales de data aceasta o ținută neagră, mulată, atrăgând complimente din partea admiratorilor săi.

Cântăreața și-a obișnuit fanii cu imagini care mai de care mai sexy, iar ținutele pe care le poartă sunt dintre cele mai spectaculoase. Loredana nu își arată deloc vârsta, vedeta având o siluetă la care visează orice femeie.

Loredana Groza, în ipostaze sexy
Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România, s-a reinventat, iar în ultima vreme le arată fanilor săi o parte a ei pe care nu a vrut să o expună la începutul carierei sale. Acum, vedeta nu se ferește să își expună partea sexy și senzuală, prin intermediul unor fotografii în care apare îmbrăcată în unele dintre cele mai frumoase ținute.

De data aceasta, artista a ales să poarte o salopetă neagră, cu mâneci de liliac, mulată și cu spatele gol. Aceasta și-a asortat ținuta cu o pereche de tocuri negre, în timp ce părul blond și l-a lăsat liber, pe spate.

Loredana a zâmbit la cameră, în timp ce era surprinsă în câteva ipostaze senzuale.

„Care este dorința ta? Fii ceea ce vrei să fii!”, este mesajul postat de Loredana pe Instagram, alături de fotografiile care au atras aprecierile internauților.

Artista, lăudată de fani
Postarea Loredanei a generat o mulțime de comentarii, admiratorii acesteia fiind încântați de ultimele fotografii distribuite de vedetă în spațiul online.

„Superbă, puternică, o adevărată femeie”, „Diva României”, „Ești foarte sexy”, „Ravistantă”, „Forever young”, „Minunată”, „Divină”, „Ești superbă”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de internauți la postarea Loredanei.

La începutul acestui an, Loredana a făcut o schimbare importantă în viața sa. Artista a călătorit în India alături de fiica sa, Elena Boncea, făcând o mică pauză de la cariera sa. Acolo, ele au participat la la câteva seminarii ținute de Sadhguru, unul dinte liderii spirituali ai lumii.

Apoi, Loredana și Elena au mers la Londra pentru a fi prezente la un alt eveniment Sadhguru.

„Loredana s-a întors în India, cu fată cu tot. La Guru, la cel care a fost pe aici. Vrea să-și facă și piese în atmosfera și cu muzica de acolo. De-ale ei. Mi-a zis, că ce, nu merge să-și ia și ea o vacanță? De 36 de ani cântă, dar nu a avut niciodată un concediu”, dezvăluia la momentul respectiv Vasile Groza, tatăl artistei.

Lasă un comentariu