Loredana era invidioasă pe Alina pentru relația pe care o avea tânăra. Criminala din Mangalia a recunoscut motivul atacului: „I-a zis să mă înșele”

eduard

Loredana era invidioasă pe prietena ei cea mai bună, Alina, pentru relația pe care o avea tânăra cu Sergiu. Criminala din Mangalia a recunoscut care a fost motivul atacului. Ce a declarat în fața autorităților.

Loredana a recunoscut că invidia profundă și dorința de control asupra vieții victimei, Alina, au condus la tragedie.

Loredana, invidioasă pe relația Alinei
Se pare că tensiunile dintre cele două tinere au luat naștere cu mult timp în urmă. Surse apropiate anchetei au dezvăluit că Loredana a dezvoltat o invidie puternică față de Alina, care părea să aibă o relație plină de fericire și succes.

Deși Loredana a încercat să o controleze și să îi influențeze viața, Alina a rămas neclintită în deciziile și alegerile sale.

Într-o tentativă extremă de a-și impune puterea, Loredana a solicitat chiar să fie mutată într-o altă cameră de hotel, sperând că această schimbare va exercita presiune asupra Alinei. Cu toate acestea, situația a luat o întorsătură tragică atunci când Alina a ales să plece din proprie inițiativă.

„Loredana a umblat cu mulți și îi băga și Alinei, tot timpul, tot felul de prostii în cap. De multe ori i-a zis Alinei să mă înșele. Cred că era geloasă pe relația noastră, pentru că avusese înainte o relație, când partenerul ei o bătea, se comporta urât cu ea și era geloasă pentru că eu nu făceam așa ceva. Alina era bine cu mine, era fericită și vă dați seama că Alina îi povestea totul despre relația noastră și asta a dus la invidie. De multe ori se tot băga în relația noastră, voia să ne despartă, a văzut că nu poate și în ultimul timp Loredana îmi tot dădea mesaje că Alina umblă cu un băiat și că trebuie să mă despart de ea”, a mărturisit Sergiu, iubitul Alinei, potrivit Antena 3 CNN.

Ce a spus Loredana despre certurile cu Alina
Într-o declarație cutremurătoare dată autorităților, Loredana a adus la lumină detalii terifiante cu privire la momentul tragic și tensiunile care au condus la această îngrozitoare tragedie.

„Am avut niște discuții contradictorii cu Elena legate de plecarea ei acasă, întrucât știam ca vrea să plece din hotel. În camera noastră aveam un cuțit de bucătărie pentru a-l folosi la prepararea hranei. Într-un moment de furie, întrucât Elena îmi răspundea evaziv, am început să tremur, am luat cuțitul care era pe un raft și inițial am ezitat, însă, după aceea, am înjunghiat-o. Eu nu am vrut să o omor, însa am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă”, a spus Loredana.

Tensiunile dintre cele două prietene au atins un punct critic în momentul în care Alina a exprimat dorința de a pleca din hotel. Invidia profundă și frustrarea Loredanei față de succesul și fericirea Alinei au alimentat certurile lor.

Lasă un comentariu