Loredana a povestit, fără remușcări, ce a făcut în timp ce Alina își dădea ultima suflare în fața ei! Declarația care i-ar putea aduce o condamnare pe viață: „Este un caz de sadism, numai criminalii în serie privesc”

eduard

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul crimei de la Mangalia. Loredana și-a ucis cu sânge rece prietena din copilărie, după care a abandonat-o într-un parc, după ce o transportase chiar cu geamantanul victimei. Psihologii au un verdict dur și foarte revoltător, menționând că reprezintă cu adevărat un caz care o trimite pe ucigașă direct în fața psihiatrului.

La circa o săptămână de la tragedie, psihologii au emis raportul psihologic în cazul Loredanei. Aceștia au menționat că tânăra nu are nicio urmă de regret, vrând doar să mimeze părerile de rău, și că fapta sa, prin felul în care a orchestrat totul, este încadrată la cel mai înalt grad de sadism.

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică.A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie.

Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul.Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă, potrivit Cancan.

Loredana, fata care și-a ucis prietena cu sadism, riscă închisoare pe viață

Conform concluziilor emise de psihologi, intenția clară a Loredanei a fost să o omoare pe prietena sa. În cele 30 de minute de agonie ale victimei, tot ceea ce ucigașa a făcut a fost să-ș privească în ochi prietena și să-i astupe gura cu mâna pentru a nu o mai auzi cum horcăie.

Aceste detalii tulburătoare i-ar putea aduce Loredanei sentința pe viață. Ulterior raportului emis de psihologi, Loredana va fi trimisă în capitală pentru a fi supusă unui examen psihiatric.

„Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maiou și lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie.

Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie.

Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, susțin surse din anchetă.

Lasă un comentariu