Livian și-a ieșit din minți! Scandal uriaș la Puterea Dragostei! ”Respectă-mi liniștea!”

0 4.623

Livian, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei, și-a ieșit din minți!

Livian, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei, și-a ieșit din minți! Concurentul a atacat-o pe Bia, după ce aceasta a vrut să o lovească pe Bianca.

”Cât despre mine.. da am făcut-o psihic fiindcă fizic nu mi-a permis educația s-o fac!

Nimeni nu suporta să vadă un străin înjosit în repetate rânduri de una sau mai multe persoane plus să vadă că e asaltat cu agresiune fizică și amenințări darămite pe iubita lui! Ultima postare despre această ”victimă”! Pe la spate recunoaște că a depășit limitele omenești, limitele legii!

Își cere iertare și e conștientă că a făcut o greșeală de care îi e rușine! A amenințat prin mesaje vocale, a lovit fetele, a amenințat concurenții cu anturajele ei și a denigrat imaginea multora din casă!

Cât despre starea ei gravă… să fim serioși, dacă ajungi în stare atât de gravă la spital, nu ceri să ți se facă poză ca mai apoi să o postezi după 4 ore.

Bianca a suferit atacuri mult mai grave jumătate de an și nu a leșinat nici măcar o dată. Cine are ochi să vadă și cine are cap să gândească. Respectă-mi liniștea și îmi potolesc mânia”, a scris Livian pe rețelele de socializare.

Ulterior, Livian a aflat că doar Bia a fost cea care a lovit, nu și Andreea Pirui. 

„Rectificare! Andreea nu a lovit-o, doar Bia! Ea a încercat s-o tempereze pe zăbăloasa de Bia. Luați-o în vizor, haită! Dacă ea caută atenție, îi dăm atenție ăsteia care umblă după 7 bărbați deodată: Bia!”, a explicat concurentul de la Puterea dragostei.

loading...