Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, are probleme de sănătate

eduard

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a ieșit din spital cu branula în mâna bandajată, semn că s-a aflat pe mâinile medicilor. Cea care l-a „tradus” pe comediant cu Spike nu a părut în apele ei. Aflați, totodată, unde s-a dus bruneta ca din pușcă, imediat după ce a părăsit clinica. Surpriză de zile mari!

În ultimele zile nu a avut nevoie doar de terapie la psiholog, ci și de ajutorul medicilor. a întâlnit-o, miercuri, pe Livia Eftimie în fața unei clinici particulare din Capitală, cu o branulă în mâna dreaptă bandajată. Vizibil slăbită, ex-partenera lui Cătălin Bordea aștepta, cu o geantă pe umăr – posibil să fi fost internată – un UBER.

De la clinică, direct la imobilul în care a locuit cu Cătălin Bordea
A urcat în mașină și… surpriză! Nu s-a dus acasă pentru odihnă, ci la adresa unde a locuit cu Cătălin Bordea, când în relația lor „curgeau” laptele și mierea. Nu vă gândiți că s-a prezentat acolo pentru o întrevedere cu actorul de stand-up comedy pe care l-a „tradus” fără regrete. Nici vorbă! A fost vorba doar de „afaceri”.

Livia Eftimie, „interzisă” în apartament?!
A coborât într-un suflet din mașină și s-a îndreptat spre scara blocului. Acolo a întâmpinat-o un paznic, care i-a înmânat o geantă. Probabil articolele care au rămas în urmă, după ce a părăsit domiciliul conjugal. A preferat să nu urce în apartamentul unde, în trecut, se iubea pasional cu Cătălin Bordea. Sau, poate, chiar comediantul i-a dat „interzis” să mai pună piciorul în locuință și a lăsat bagajul la intrarea în imobil. Doar ei știu adevărul.

În sfârșit, acasă!
Ulterior, după ce a „rupt” orice legătură cu comediantul, Livia Eftimie s-a retras spre casă, pentru a-și trage sufletul. A avut o zi plină. Când va fi cazul, va reveni cu noi imagini cu ex-soția lui Cătălin Bordea care, clar, nu trece prin cea mai bună etapă a vieții. Noroc că-l are alături pe Spike ca să-i ridice moralul.

Vizită-fulger la psiholog
Pe 6 septembrie, a întâlnit-o pe Livia Eftimie în Piața Română, unde avea programată o vizită la psiholog. În cabinet, fosta soție a actorului de stand-up comedy a petrecut aproximativ 30 de minute, perioadă în care a căutat, alături de specialist, o rezolvare a problemelor care nu-i dau pace. Ultima perioadă a fost, ce-i drept, cam tulbure pentru sexy-brunetă, care face terapie pentru a-și regăsi liniștea sufletească.

„Ne mai și sărutăm, care este problema?”
Imaginile când Livia Eftimie și Spike, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea, se sărutau pasional au zguduit lumea showbizului. Surprinzător a fost că artistul nu a încercat în vreun fel să-și „scoată cămașa” sau măcar să salveze onoarea brunetei.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid„, ne-a declarat Spike.

Lasă un comentariu