Lista cu obiecte care aduc noroc și prosperitate în casă. Lidia Fecioru dezvăluie ce lucruri nu trebuie să lipsească din locuință

eduard

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, lisa cu obiecte care aduc foarte mult noroc și prosperitate în casă. Aceste lucruri nu trebuie să îți lipsească din locuință, așa că nu ar strica să mergi la o sesiune de cumpărături pentru a te asigura că ai tot ce îți trebuie pentru a primi abundența în casa ta.

Lista cu obiecte care aduc noroc și prosperitate în casă
„Sunt multe obiecte care ne aduc noroc în casă. În primul rând, trebuie să aşezăm mobila. Noi nu ne gândim când ne cumpărăm mobilă. Nici eu nu m-am gândit şi am făcut o greşeală.

Am luat masa de mijloc care e dreptunghiulară şi trebuia să aibă colţurile rotunde pentru că energiile nu trebuie să se lovească. E bine să avem culori în casă. La mine un perete are o culoare, iar un alt perete altă culoare.

Niciodată nu mă uit să fie perdelele în combinaţie cu pereţii. Eu pun perdelele cum îmi place mie acum. Dacă le vreau roşii, le pun roşii. Important e să îmi placă geamul. Să fie o armonie, e foarte important. Să vopsim cu gust.

Aveam o vitrină în casă şi aşa îmi dădeam seama că bibeloul Pescarul cu peşte se mişcă. Ne aduce noroc peştele dacă îl avem în casă. Şi în Feng Shui e important. Sau chiar şi un peştişor în acvariu. Semnul peştilor.”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii, conform antena3.ro.

Ce obiecte stil Feng Shui trebuie să ai în casă
Mai mult, este important să știți că un pat cu spațiu de depozitare ascuns sub saltea, aduce ordine și curățenie în dormitor. Aceasta permite energia Qi să circule mai liber, contribuind la un somn mai odihnitor și la o minte mai clară. Acest aspect organizatoric poate, de asemenea, să favorizeze prosperitatea, eliminând dezordinea care poate încetini progresul în viața ta.

De asemenea, scaunele cu spătar înalt oferă un suport excelent pentru postura corectă și contribuie la o atitudine de încredere și autoritate. Acestea sunt potrivite pentru birourile de acasă sau pentru locurile de lucru și pot influența modul în care te simți și interacționezi în timpul lucrului. În Feng Shui, aceste scaune sunt văzute ca simboluri ale puterii personale și pot spori cariera și succesul tău.

E bine să aveți și dulapuri cu uși de sticlă. Acestea nu numai că adaugă sunt element elegant la decorul casei, dar oferă și claritate. Acestea te ajută să vezi și să găsești lucrurile fără efort, eliminând confuzia și dezordinea. În plus, sticla reflectă lumina, ceea ce poate crește energia pozitivă și atractivitatea prosperității.

Lasă un comentariu