Lidl vine cu oferte de nerefuzat. Ce surprize îi așteaptă pe şoferi înainte de iarnă

eduard

În această perioadă, șoferii pot profita de oferte la o gamă variată de accesorii auto, mai ales, acum, în pragul iernii.

Lidl, unul dintre cele mai populare magazine de tip discount din Romania, vine cu multe oferte în această perioadă la accesorii auto utile, precum un set de chei cu clichet, de la Parkside. Reprezentanții magazinului ne prezintă cele mai avantajoase oferte.

Ce produse vor intra la Lidl la reducere în această săptămână

Magazinele Lidl sunt bine cunoscute pentru reducerile și ofertele pentru clienți. În această perioadă, șoferii pot profita de oferte la o gamă variată de accesorii auto, mai ales, acum, în pragul iernii.

Începând cu data de 6 noiembrie, conducătorii de autovehicule vor putea achiziționa redresor, cabluri de încărcare sau husă termică de scaun, toate sub marca Ultimate Speed. Acestea au prețuri avantajoase și sunt utile, în special, pentru perioada de iarnă. De asemenea, clienții vor putea cumpăra și accesorii și scule, precum seturile de chei cu clichet de la marca Parkside.

Gigantul lanț de magazine ne prezintă specificațiile și ofertele de preț ale fiecărui produs, după cum urmează:

Protecție termică pentru parbriz și oglinzi laterale

Acesta e un parasolar special, care previne depunerea de gheață pe parbriz. De asemenea, husele pentru oglinzi laterale mențin o temperatură optimă, astfel, plasticul acestora nu va crăpa din cauza gerului. Și previne formarea de gheață pe sticla oglinzii.
Parasolarul are dimensiunea de 176 cm x 99 cm și este conceput să reziste la temperaturi de până la -50 de grade Celsius.
Acesta va fi disponibil la prețul de 29.99 lei.

Cabluri de pornire auto

Putem găsi, de altfel, set de cabluri de pornire auto, din aluminiu. Acestea pot fi folosite la motoarele pe benzină de până în 5.000 cc și cele pe motorină de maximum 3.000 cc. De asemenea, sunt potrivite și pentru vehiculele cu sistem Start-Stop. Lungimea cablurilor e de 3.5 metri. Sunt disponibile la prețul de 59.99 lei.

Set de chei cu clichet de la Parkside

Acest set este format din 5 unelte. Toate cele 5 chei au un capăt cu clichet articulat, cu 72 de dinți și unghi de lucru 5%.
De asemenea oferă o rotire de până la 180 grade. Dimensiunile cheilor sunt de 8 mm, 10 mm, 13 mm, 14 mm și 17 mm.
Prețul este disponibil la 44.99 lei/set.

În ofertă se regăsesc și huse de scaun dotate cu încălzire

Aceasta are un cablu de alimentare de 1.7 metri, care se conectează la priza de 12v a mașinii. Mărimea e universală și e compatibilă atât cu scaunele clasice, cât și cu cele care au airbag încorporat. Acesta are 3 ani garanție și este disponibilă la prețul de 69.99 lei.

Lasă un comentariu