Lidl vine cu o ofertă de neratat de Sfânta Maria. Produsele preferate ale românilor se vând la prețuri super avantajoase

eduard

Lidl a pregătit o rundă de oferte pentru săptămâna 14 – 20 august, români având ocazia de a cumpăra produsele lor preferate la prețuri mai mici.

Lidl vine cu o super-ofertă pentru săptămâna 14 – 20 august, oferind românilor posibilitatea de a cumpăra unele dintre produsele lor preferate la prețuri avantajoase.

De exemplu, cotletul de porc fără os poate fi achiziționat la prețul de doar 2,29 lei/100 grame. Reducerea este valabilă în toate magazinele Lidl din țară, fiind o ofertă ideală pentru cei care vor să gătească ceva delicios pentru masa de Sfânta Maria.

Clienții Lidl mai găsesc la reducere aripi de pui secționate și marinate, la prețul de doar 13,99 lei. Și muxul grill de porc poate fi cumpărat la prețul de 2,19 lei/100 grame.

Pentru cei care vor să pună pe masa festivă și ceva ușor, lanțul de magazine oferă mixul de salată Prestigio la doar 4,99 leo, iar salata de legume cu piept de pui costă numai 5,99 lei.

Cei care vor să se răcorească la finalul zilei cu o bere rece, găsesc la Lidl bere blondă Bergnebier, la 2,2 litri, la prețul de 7,49 lei. Sucul fresh multifruct, la 1 litru, poate fi cumpărat la prețul de 9,99 lei.

Cu astfel de oferte, Lidl a devenit unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața românească. Românii au acum ocazia ideală de a profita de prețuri mici la produsele de calitate superioară, potrivit monden.ro.

Lasă un comentariu