Lidia Fecioru – „Asta e singura zodie care moare cu secretul tău. Nu va spune niciodată ce ai povestit

eduard

Lidia Fecioru a povestit sambata la „Adevaruri Ascunse” care este cea mai de incredere zodie.

Semn intens, al mortii si renasterii, al tabuuri-lor si sexului, acesta nativi patimasi, misteriosi, profunzi si persistenti.

„Mori ca sa devii” este un dicton celebru al lui Goethe care surprinde foarte bine principiul zodiei.

Acesta este semnul renaşterii, transformarii profunde, morţii şi regenerarii. Se ataşeaza atat de mult de idealuri, principii, oameni, lucruri, incat deseori are nevoie de o criza profunda, care sa-l trezeasca la realitate şi sa-i schimbe complet viziunea.

Nativii acestei zodii sunt penetranti si incisivi, magnetici si paradoxali. Nu renunta la scopurile si planurile lor, oricate obstacole ar intalni in cale. Nimic nu pare sa-i intimideze, pastrandu-si cumpatul si mimica impenetrabila in orice conditii.

Sunt pasionali, au dorinte intense, greu de inteles de alte semne zodiacale. Sunt mai interesati de sentimente decat de aspect si forma si fiind un semn fix, opun deseori rezistenta schimbarilor, cu exceptia celor care sunt initiate si pregatite de ei.

Cauta in permanenta sub fata vizibila a lucrurilor si vad dincolo de mastile sociale ale oamenilor. Ei nu se multumesc sa priveasca si sa accepte aparenta lucrurilor, ci vor sa mearga la radacina lor. Uneori, oamenii din preajma acestor nativi pot avea senzatia ca vad prin ei.

Ea a marturisit ca daca vrei sa povestesti cuiva un secret si nimeni sa nu-l afle atunci trebuie sa alegi un Scorpion.

„Unica zodie care moare cu secretul tau chiar daca nu mai vorbeste cu tine este Scorpionul. El moare cu secretul tau. Ei nu vor spune niciodata ce le-ai povestit nici daca mor” a spus Lidia la Antena 3.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu