Lidia Fecioru a dezvaluit ce trebuie sa faci ca sa-ti schimbi destinul

eduard

Biomergoterapeutul Lidia Fecioru oferă un sfat extrem de simplu pentru îndeplinirea dorințelor. Ea susține că există 3 reguli simple pe care trebuie să le urmați pentru ca dorința voastră să se împlinească.

Lidia Fecioru, Sfaturi pentru îndeplinirea dorințelor:

Legea formulării clare
Trebuie să exprimați în mod clar ceea ce doriți. Este deosebit de important să spuneți exact ceea ce vreți. Gândurile noastre au cea mai mare importanță.

Atunci când cereți ceva, trebuie să o faceți cu precizie și hotărâre. O singură dorință, un singur gând. Trebuie să cereți și să comandați. Nu este necesar să facem multe rugăciuni sau să ne complicăm. Nimic nu ne oprește să adresăm o rugăciune în acest sens sau să cerem ajutorul lui Dumnezeu.

Legea zeciuielii
Aici este locul unde întâlnim pe Dumnezeu. Trebuie să vă răsplătiți partenerul de afaceri, iar când sunteți singuri, partenerul vostru de afaceri este Dumnezeu. Răsplătiți-vă ajutând pe cineva, dând o zeciuială din ceea ce ați obținut. Este important să faceți acest lucru pentru ca banii să rămână la voi.

Legea bunăvoinței
Indiferent câți bani aveți, trebuie să faceți bine celor din jur pentru ca banii să rămână alături de voi. Acest principiu se aplică și celor care se implică în voluntariat. Ei dau fără ca nimeni să știe. Trebuie să trăiți în armonie cu cei din jur. De unde dați, Dumnezeu va da înzecit”, a explicat Lidia Fecioru într-un interviu pentru antena3.ro.

Lasă un comentariu