Lidia Fecioru: 7 cadouri pe care nu trebuie să le accepți. Îți aduc boli și probleme mari

0

Tuturor ne place să primim cadouri, ne bucurăm ori de câte ori ni se oferă ceva, pe principiul: calul de dar nu se caută la dinți, dar se pare că nu orice primim este benefic pentru viața și pentru casa noastră. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre obiectele care aduc ghinion, pagubă, despărțire. Este bine să nu le oferim cadou și să nu le acceptăm.

7 cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion și boli

Lidia Fecioru a spus la Antena 3 care sunt cele 7 daruri care ne fac mai mult rău decât bine. La unele sigur nu te-ai fi așteptat.

Ceasul – nu primi cadou un ceas pentru că te paște o despărțire sau o separare. De asemenea, nu oferi cadou un astfel de accesoriu.

Florile galbene – poate ați mai auzit și cu alte ocazii că galbenul simbolizează gelozia. Lidia Fecioru confirmă asta, spune că florile galbene reprezintă un mesaj de separare timpurie.

Oglinda – nu este un obiect potrivit pentru un cadou. Oglinda dăruită de o femeie altei femei îi fură frumusețea și strălucirea.

Cuțitul – este un obiect care vă taie soarta, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Dacă totuși acceptați un cuțit drept cadou, plătiți-l cu o monedă. La fel trebuie să procedați și în cazul lenjeriei intime, a oglinzii și a batistei.

Genți, portofele – nu le primiți cadou, fără să aibă și câțiva bani înăuntru. Orice sumă este bună, important este ca geanta sau portofelul să nu fie goale.

În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul, a spus Lidia Fecioru.

Perlele – dacă primiți cadou perle, acceptați-le cu încredere, însă aveți grijă cum le purtați. Evitați să purtați o singură perlă. Dacă aveți o perlă la gât, trebuie să purtați și un inel cu perlă, ori cercei, dar nu o singură perlă.

Vasele – nu primi vase, farfurii cadou, mai ales din partea fraților și a prietenilor, pentru că vei lua cu ele și problemele lor și bolile lor. Dacă totuși accepți să le primești, plătește-le cu o monedă. Când primești cadou vase mari, de exemplu fructiere, asigură-te că au ceva în ele. Ideea este să nu fie goale.

Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor, a precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.